Ελλάδα

«Μήδεια»: Αποκαταστάθηκαν τα όποια προβλήματα σε Κορινθία & Άνδρο  

17.02.2021 | 10:49

Στην έκτακτη εκπομπή του MEGA για την κακοκαιρία και τα προβλήματα που άφησε πίσω της μίλησαν οι κ.κ. Αναστάσιος Γκιολής, αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, και Δημήτρης Τηνιακός, αντιδήμαρχος δήμου Άνδρου, αναφορικά με την κατάσταση στις περιοχές τους.

«Δεν υπάρχουν προβλήματα στην ορεινή Κορινθία. Αντιμετωπίσαμε κάποια μικροπροβλήματα με απεγκλωβισμούς κάποιων συμπολιτών μας που δεν είχαν αλυσίδες. Για ένα δίωρο στο χωριό Μάρκασι είχαμε πρόβλημα με το ρεύμα, αλλά αποκαταστάθηκε γρήγορα. Θέμα με νερό δεν είχαμε. Περιφέρεια, δήμοι, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, αστυνομία και πυροσβεστική είχαμε πολύ καλή συνεργασία», είπε ο κ. Γκιολής.

«Στην Άνδρο από εχθές επιχειρούμε για τον καθαρισμό όλων των δρόμων. Έχει γίνει η πλήρης αποκατάσταση όλων των δρόμων του οδικού δικτύου. Από τη Δευτέρα το βράδυ μέχρι χτες το μεσημέρι πέρασε ο χιονιάς από εδώ. Όλα τα μηχανήματα του δήμου και της περιφέρειας επιχειρούσαν συνεχώς από εχτές το πρωί. Για το θέμα του νερού, είχαμε μικρές ζημιές, σήμερα αποκαθίστανται όλες. Είχαμε κάποια μικροπροβλήματα με το ρεύμα σε κάποιους οικισμούς, αλλά έχουν αποκατασταθεί. Έχουμε πρόσβαση το κέντρο υγείας και οι εμβολιασμοί συνεχίζονται. Τα σχολεία παραμένουν κλειστά και σήμερα λόγω παγετού», είπε από την πλευρά του ο κ. Τηνιακός.

 

Videos & Απoσπάσματα από Έκτακτο δελτίο - 17/02/2021

Ελλάδα