Ελλάδα

Σε κατ’ οίκον περιορισμό η καθηγήτρια που αποπλάνησε 13χρονο

12.02.2021 | 20:19 Eνσωμάτωση

Στην υπόθεση που έχει σοκάρει... Της 35χρονης φιλολόγου η οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον 13χρονο μαθητή της. Η καθηγήτρια παρουσιάστηκε σήμερα στην Ευελπίδων ώστε να απολογηθεί στον ανακριτή. Εμφανίστηκε μετανιωμένη και ζήτησε συγγνώμη. Σε τρεις ημέρες θα αποφασιστεί ποια θα είναι ποινική της μεταχείριση αφού όπως θα δούμε διαφώνησαν εισαγγελέας και ανακρίτρια.

Σε κατ’ οίκον περιορισμό θα παραμείνει η 35χρονη φιλόλογος που κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος του 13χρονου μαθητή της μέχρι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών να αποφασίσει για ποια θα είναι η ποινική της μεταχείριση.

Μετά την απολογία της, ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν.
Η πρώτη είχε την άποψη ότι η κατηγορούμενη πρέπει να προφυλακιστεί.
Ενώ η δεύτερη πως πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης προσέγγισης με οποιονδήποτε τρόπο του 13χρονου παιδιού σε απόσταση μικρότερη του 1 χλμ. καθώς και κάθε επαφής μέσω τηλεφώνων ή social media.

Σύμφωνα με τη δικογραφία η καθηγήτρια συναντούσε τον ανήλικο μαθητή της σε ξενοδοχεία των βορείων προαστίων με τον 13χρονο να λέει στους γονείς του ότι πήγαινε να συναντήσει τους φίλους του. Η 35χρονη φιλόλογος, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, κατά την απολογία της δήλωσε μετανιωμένη.

«Μετάνιωσα για ό,τι έκανα. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα.»

Από την ερευνά των αξιωματικών του Τμήματος Ανήλικων η 35χρονη φαίνεται πως διατηρούσε σεξουαλικές επαφές με τον ανήλικο τουλάχιστον για τέσσερις μήνες.

Η φιλόλογος που γνώριζε τον 13χρονο από την ηλικία των επτά ετών καθώς του έκανε μαθήματα χορού είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειας του και έτσι κατάφερνε να περνά αρκετές ώρες με τον ανήλικο.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 12/02/2021