Ελλάδα

Δημήτρης Λιγνάδης: Προσφυγή στη δικαιοσύνη για τις φημολογούμενες καταγγελίες

12.02.2021 | 21:52

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη διαψεύδει τις φήμες ότι έχει διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ δίνει τη δική του απάντηση σε όλη τη φημολογία των ημερών.

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφόρησαν από νωρίς το πρωί πως ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου διέφυγε στο εξωτερικό.

«Σε σχέση με τις φήμες που διακινούνται από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ότι ο κύριος Λιγνάδης έχει φύγει στο εξωτερικό για να αποφύγει το αυτόφωρο μάλιστα, να πω ότι είναι κατασκευασμένες, είναι ψευδείς, δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, ο άνθρωπος στο σπίτι του είναι εντός των ορίων του δήμου Αθηναίων».

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αναμένει τις όποιες εξελίξεις αναφορικά με τις φημολογούμενες καταγγελίες σε βάρος του για να απαντήσει με νομικά όπλα.

«Η έκπληξη, η οργή είναι κάποιες λέξεις που μπορούν να περιγράψουν την κατάσταση του ανθρώπου. Από εκεί και πέρα, επειδή είναι πολύ συγκροτημένος άνθρωπος, έχει δώσει τις κατάλληλες εντολές για να κάνουμε κι εμείς τις κινήσεις μας. Οι φήμες, το πώς κυκλοφορούν και αν επιβεβαιώνονται, εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει από την αρχή, ότι όλα αυτά δεν ισχύουν».

Την ίδια στιγμή, προβληματισμό έχουν προκαλέσει στις Αρχές οι αφίσες που κυκλοφόρησαν στην Αθήνα και περιέχουν απειλές κατά του Δημήτρη Λιγνάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποσαφηνιστεί από τις δικαστικές Αρχές εάν κάποια από τις επώνυμες καταγγελίες στις δικαστικές Αρχές αλλά και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών αφορούν στον σκηνοθέτη.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 12/02/2021

Ελλάδα