Πολιτισμός

Το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις για την παραίτηση Λιγνάδη

10.02.2021 | 13:32 Eνσωμάτωση

Στο MEGA μίλησε ο δικηγόρος του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη λέγοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία επώνυμη καταγγελία σε βάρος του πελάτη του.

24 ωρες μετά την απόφασή του σκηνοθέτη και ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη να κλείσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για λόγους καθαριότητας … όπως έγραψε ο ίδιος ελάχιστοι είναι αυτοί που σχολίασαν την απόφαση του άλλοτε ισχυρού άνδρα του εθνικού θεάτρου .

Ξεχωρίζει η ανάρτηση ενός ηθοποιού, που δανείστηκε δύο φράσεις του Γάλλου πολιτικού και συγγραφέα Αντρέ Μαρλώ.

Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που αφήνουν την αμφιβολία να συνυπάρχει με τις ευχές για ένα αίσιο τέλος .

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Από τα σχόλια στον τοίχο του σκηνοθέτη απουσιάζουν τα μεγάλα ονόματα του θεάτρου του κινηματογράφου και της τηλεόρασης που βρίσκονται ωστόσο ακόμα ανάμεσα στους διαδικτυακούς φίλους του ηθοποιού.

72 ώρες μετά την παραίτηση Λιγνάδη που αποδόθηκε στο τοξικό κλίμα φημών – που έπαιρναν όμως μορφή χιονοστιβάδας – ο δικηγόρος του Νίκος Γεωργουλέας μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή κοινωνία ώρα Mega δήλωσε πως υπάρχουν πολλές φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Τέσσερα χρόνια πριν ο Δημήτρης Λιγνάδης στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου στο αριστούργημα του Ιψεν Πέερ Γκυντ, με τον ίδιο στον ομώνυμο ρόλο σε μια παράσταση που ακροβατούσε ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία.

Λίγα χρόνια αργότερα η πραγματικότητα ξεπερνά το πιο ευφάνταστο σενάριο .

ΜΑΞΙΜΟΣ ΜΟΥΜΟΥΡΗΣ Ηθοποιός από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA

Την ιδία στιγμή το σωματείο Ελλήνων ηθοποιών εξετάζει τους φακέλους με τις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί για άλλους καλλιτέχνες χωρίς να εχει αποσαφηνιστεί εάν κάποιες απο αυτές αφορούν και στον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 10/02/2021