Ελλάδα

Σοκάρουν νέες αποκαλύψεις: Σε κύκλωμα παιδεραστίας εμπλέκεται γνωστός σκηνοθέτης

09.02.2021 | 21:19 Eνσωμάτωση

Το MEGA αποκαλύπτει πως γνωστός ηθοποιός σκηνοθέτης, το όνομα του οποίου αναφέρεται στις καταγγελίες για παρενόχληση, είχε εμπλακεί και σε έρευνα για υπόθεση παιδεραστίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της τέχνης που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα για τα σεξουαλικά σκάνδαλα και για συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα, είχε βρεθεί πριν από 9 χρόνια στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ για αυτές τις υποθέσεις.

Αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, αποκαλύπτουν ότι οι Αρχές είχαν ερευνήσει τον Μάιο του 2012 υπόθεση καταγγελλόμενης παιδεραστίας με πρωταγωνιστή τον συγκεκριμένο άνθρωπο της τέχνης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το άτομο αυτό δεχόταν σε διαμέρισμα κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη συνεχείς επισκέψεις από ανήλικα αγόρια, η ηλικία των οποίων τοποθετείται από 13 – 15 ετών, με τα περισσότερα να προέρχονται από βαλκανικές χώρες.

Η έρευνα αυτή θεωρείτο σοβαρή, καθώς, όπως φαίνεται, πίσω από τον καλλιτέχνη κρυβόταν κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Η ΕΛ.ΑΣ παρακολουθούσε τη συγκεκριμένη κατοικία, ωστόσο τα ίχνη των εμπλεκομένων στην υπόθεση χάθηκαν, με αποτέλεσμα να σταματήσει η επιχείρηση των Αρχών.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 09/02/2021