Πολιτισμός

Η επική μάχη Κινγκ Κονγκ και Γκοτζίλα στη νέα ταινία της Γουόρνερ Μπρος

08.02.2021 | 13:38

Έφτασε η ώρα τα δύο τέρατα της Γουόρνερ Μπρος, ο Γκοτζίλα και ο Κινγκ Κονγκ να συγκρουστούν μέχρι θανάτου.

Ο Κονγκ γίνεται ο προστάτης της ανθρωπότητας που απειλείται από τον Γκοτζίλα. Είναι επικίνδυνες εποχές. Η ταινία «Γκοτζίλα εναντίον Κονγκ» είχε προγραμματιστεί αρχικά για τον περασμένο Νοέμβριο. Λόγω της πανδημίας η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας της παραγωγής ορίστηκε για τις 26 Μαρτίου σε όσες αίθουσες είναι ανοικτές και ταυτόχρονα στην πλατφόρμα HBO Max.

Πρωταγωνιστούν ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν και η Ρεμπέκα Χολ που μπλέκονται σε μια συνωμοσία με σκοπό να εξαφανίσει τα δυο τέρατα, στρέφοντας το ένα εναντίον του άλλου. Είναι η τέταρτη ταινία από το 2014 με πρωταγωνιστές τα μυθικά τέρατα.

Ο Λίαμ Νίσον δίνει τη δική του μάχη πλάι στο «φράχτη Τραμπ»

Με φόντο τον φράχτη που ήθελε να κατασκευάσει ο Ντόναλντ Τραμπ στα σύνορα Ηνωμένων Πολιτειών- Μεξικού, ο Λίαμ Νίσον δίνει τη δική του μάχη.

Στην ταινία Μάρκσμαν, ο 68χρονος ηθοποιός υποδύεται έναν κτηνοτρόφο, πρώην πεζοναύτη, που ζει στην Αριζόνα και βοηθά ένα μικρό αγόρι που προσπαθεί να ξεφύγει με τη μητέρα του από ένα μεξικανικό καρτέλ ναρκωτικών.

Η ταινία Μάρκσμαν προβλήθηκε σε περίπου 2.000 αίθουσες και ανέβηκε στην κορυφή του αμερικανικού box office με εισπράξεις 3,2 εκατ. δολαρίων, εκτοπίζοντας στη δεύτερη θέση το Wonder Woman 1984 της HBO Max.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 08/02/2021

Πολιτισμός