Ελλάδα

Κοσμοσυρροή ως τις 18:00 και μετά ερημιά

07.02.2021 | 19:53

Το MEGA βρέθηκε σε 7 περιοχές όπου γινόταν πανζουρλισμός μέχρι και τις 18:00 και στις 18:01 ξαφνικά ερήμωσαν!

Το βράδυ έρημη πόλη… την ημέρα ο απόλυτος συνωστισμός.

Πλατείες, πάρκα, πεζόδρομοι , βουνά και παραλίες γέμισαν από κόσμο. Εικόνες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη πουν θύμιζαν μέρες προ κορωνοϊού!

Ο κόσμος περπατάει με ένα καφέ στο χέρι…. Άλλοι αθλούνται … άλλοι πιάνουν από ένα παγκάκι και απολαμβάνουν τον ήλιο και την ζέστη…

Στο πιο εμβληματικό σημείο των νοτίων προαστίων στην lockdown εποχή τον πεζόδρομο του Φλοίσβου η εικόνα μιλάει από μόνη της…. Ο ένας πάνω στο άλλο…

Άλλοι βόλτα στον πεζόδρομο… άλλοι για μπάνιο στην παραλία του Αλίμου….και άλλοι για κανό και ιστιοπλοΪα

Η Πάρνηθα είχε την τιμητική της με πολίτες να ανεβαίνουν στο βουνό για περπάτημα, καθαρό αέρα και πικ νικ.

Πάρκο Τρίτση… Τα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ δεκάδες… Το πάρκο παίρνει και πάλι ζωή…

Πολίτες απολαμβάνουν την βόλτα τους στον καθαρό αέρα και κάνουν την γυμναστική τους σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα της πρωτεύουσας.

Παραλία Θεσσαλονίκης… ο καιρός πιο μουντός όμως το γεγονός αυτό δεν πτοεί τους Θεσσαλονικείς οι οποίοι πλημμύρισαν την παραλία…

Το πρώτο Σαββατοκύριακο με απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα συνοδεύθηκε από αυτές τις εικόνες. Εικόνες που προβληματίζουν αλλά παράλληλα αποτυπώνουν και την κούραση των πολιτών. Η ατομική ευθύνη είναι τώρα πιο αναγκαία από ποτέ.

Μπαράζ ελέγχων και προστίμων για την τήρηση των μέτρων 

Αυτήν την ώρα και ενώ βρίσκεται σε ισχύ το απαγορευτικό της κυκλοφορίας από τις 6, σε πολλά σημεία στην Αθήνα αλλά και στη Θεσσαλονίκη η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα και πραγματοποιεί εντατικούς ελέγχους.

Τριάντα σημεία ελέγχου έχει στήσει στην Αττική η τροχαία. Η κάμερα του MEGA βρέθηκε στην Βασ. Σοφίας όπου η αστυνομία σταματά κάθε διερχόμενο όχημα.

Στη Θεσσαλονίκη, η εικόνα είναι παρόμοια. Τα μπλόκα είναι πολλά σε διάφορα σημεία της πόλης και η αστυνομία ελέγχει κάθε όχημα.

Την ίδια στιγμή, δύο από τους συμμετέχοντες σε κορωνο-πάρτι πήδηξαν σε γειτονικό μπαλκόνι με σκοπό να γλιτώσουν το πρόστιμο.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 07/02/2021

Ελλάδα