Ελλάδα

Συνέλαβαν γιο εφοπλιστή – Γινόταν… κορωνοπάρτι στην κλειστή καφετέριά του

04.02.2021 | 17:43

Πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος της Νίκαιας και το πρωί οδηγήθηκε στο αυτόφωρο κατηγορούμενος για… κορωνοπάρτι.

Μια νέα… περιπέτεια περίμενε τον γιο γνωστού εφοπλιστή που έχει απασχολήσει ξανά, στο πρόσφατο παρελθόν τις αρχές. Ο πατέρας του, μίλησε αποκλειστικά στο livenews, ξεκαθαρίζοντας, ότι ο γιος του, δεν ήταν καν στον χώρο συνάντησης των υπολοίπων.

«Δεν ήτανε εκεί, και δεν το δηλώνω εγώ, το δηλώνουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί στην κατάθεσή τους… Δεν ξέρω για πρόστιμα και αυτά, είναι οι δικηγόροι, δεν ξέρω αν έχουνε βάλει πρόστιμα. Δεν με απασχολεί το πρόστιμο. Εμένα με απασχολεί η κίνηση. Πήραν έναν άνθρωπο που ήρθε από το σπίτι του και το είδανε, και το γράφουνε στην κατάθεσή τους οι αστυνομικοί, και τον πήρανε μαζί. Γιατί;» αναφέρει ο πατέρας.

O γιος του εφοπλιστή είναι ιδιοκτήτης καφετέριας στη Νίκαια. Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το απόγευμα στο κατάστημα, 11 άτομα έκαναν κορωνοπάρτι για τα γενέθλια του υπεύθυνου του καφέ. Ο ιδιοκτήτης ήταν στο σπίτι του, όταν ειδοποιήθηκε για την έφοδο της αστυνομίας.

«Τον πήρε τηλέφωνο ο υπεύθυνος και του λέει «Είναι η αστυνομία εδώ, έλα από ‘δω». Και πήγε με τις παντόφλες… Και μου λέει: «Πατέρα πήγα, γιατί έγινε το προηγούμενο, αυτό που είχε γίνει, για να μην νομίζουν… Από σεβασμό πήγα στην αστυνομία. Θα μπορούσα να πω “Δεν είμαι εδώ”. Πήγα όμως γιατί δεν είχα να κρύψω τίποτα». Παίρνουνε τηλέφωνο και φέρνουνε τον άνθρωπο από το σπίτι του με παντόφλες και τον πάνε αυτόφωρο; Παπούτσια του πήγανε στο τμήμα, είναι ντροπή!».

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ανέφερε ο γιος του εφοπλιστή και ιδιοκτήτης της καφετέριας στους αστυνομικούς…

«Όπως διαπίστωσα, τα περισσότερα άτομα ήταν υπάλληλοι του καταστήματός μου και σε καμία περίπτωση δεν ήταν πελάτες. Εάν γνώριζα ότι στο κατάστημά μου βρίσκονταν άτομα εντός και δεν τηρούνταν τα μέτρα, σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα εκεί» λέει ο γιός του εφοπλιστή.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος, από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι εντός του καταστήματος βρίσκονταν υπάλληλοι που έκαναν εργασίες και επειδή είχε τα γενέθλιά του, αποφάσισαν να του κάνουν έκπληξη.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας τελικά αφέθηκε ελεύθερος ωστόσο, ο πατέρας του θεωρεί ότι η οικογένειά του βρίσκεται, στο μάτι του κυκλώνα.

«Σας λέω το εξής, ότι αυτά τα οποία γράφονται είναι ψέματα δεχόμαστε βρόμικο πόλεμο και δεν καταλαβαίνω γιατί. Και αγανακτώ που μιλάω γιατί έχουμε γίνει στόχος. Κάθε τι και λίγο ο γιος του …, ο εφοπλιστής …, δηλαδή έχουμε αρχίσει και δεν μπορούμε να ζήσουμε. Δηλαδή έχουμε αρχίσει και φοβόμαστε να κυκλοφορούμε. Αυτή δεν είναι αστυνόμευση, είναι τρομοκρατία. Ή αν ήταν εκεί ευχαρίστως να το κάνανε. Και πολύ καλά θα κάνανε. Κακώς ήταν εκεί ο οποιοσδήποτε».

Την ίδια ώρα και παρ’ ότι τα κρούσματα στην Άμεση δράση έχουν ξεπεράσει τα 60, στην γραμματεία της ίδιας υπηρεσίας, στήθηκε, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία ντοκουμέντο, φιέστα με τα όλα της. Οινοπνευματώδη ποτά και μεζέδες έδιναν και έπαιρναν. Αστυνομικοί εν υπηρεσία, χωρίς μάσκες έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία. Ένας μάλιστα, από αυτούς, την ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 04/02/2021

Ελλάδα