Ελλάδα

Ο Γιάννης Καλλιάνος για την περιπέτεια του αδερφού του που νοσηλεύεται με Covid-19

27.01.2021 | 18:03

Συγκλόνισε ο Γιάννης Καλλιάνος με την περιπέτεια υγείας του αδερφού του που νοσηλεύεται με κορωνοϊό.

«Αυτό που ζήσαμε με τον αδερφό μου δεν θέλω να το ζήσει καμία οικογένεια στον κόσμο», ανέφερε ο Γ. Καλλιάνος μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας του αδερφού του που νοσηλεύεται με κορωνοϊό.

«Νοσηλεύεται 12 ημέρες, είναι στο νοσοκομείο με χαμηλό κορεσμό στο οξυγόνο, του έχει κάνει τραχειοβρογχίτιδα, πνευμονία, έχει τρομερή δύσπονοια, περπατάει 2 μέτρα και είναι λες και έχει τρέξει χιλιόμετρα, του έκανε ζαχαρώδη διαβήτη, έχει 350 ζαχαρο αυτή την στιγμή, έχει υγρό στην καρδιά του.

Σήμερα είναι κάπως καλύτερα. Οριακά απέφυγε την δαισωλήνωση. Ξεκίνησε με ένα απλό μπούκωμα. Τίποτα άλλο δεν είχε. Επειδή είναι γιατρός μετά από 2-3 μέρες κατάλαβε ότι πέφτει ο κορεμός του οξυγόνου. Πήγε στο νοσοκομείο την τρίτη μέρα συμπτωμάτων και από την 4η – 13η μέρα είχε 40 πύρετο και τρομερή δύσπνοια.

Με πήρε τηλέφωνο με φωνή αλλαγμένη, λαχανιασμένη και μου είπε “Γιάννη κάνε κάτι, δεν είμαι καλά, φοβάμαι”, και δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν μπορείς να πας να δεις τον άνθρωπό σου. Είναι φοβερό αυτό που έζησα.

Είναι ένας ιός που μπορεί να σου κάνει 1002 προβλήματα. Είναι πάρα πολύ δύσκολες οι στιγμές που περάσαμε.

Τις τελευταίες ώρες είναι λίγο καλύτερα. Να πάρει ένας αρνητής τηλέφωνο τον αδερφό μου, που σου μιλάει λαχανιασμένος με αλλαγμένη φωνή, θα καταλάβει αν υπάρχει κορωνοϊός».

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 27/01/2021

Ελλάδα