Ελλάδα

Επίθεση στο μετρό: «Θα σταθούμε στον σταθμάρχη» λέει η μητέρα των δύο ανηλίκων που τον ξυλοκόπησαν

20.01.2021 | 21:26 Eνσωμάτωση

Ικανοποιημένη από την απόφαση του εισαγγελέα που δεν προχώρησε σε προφυλάκιση των δύο ανηλίκων αδελφών τα οποία ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του μετρό, δηλώνει η μητέρα τους, εκφράζοντας ταυτόχρονα την επιθυμία να έρθει σε επαφή με το θύμα και να του συμπαρασταθεί.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ την Ελληνική Δικαιοσύνη, θα σταθούμε στον κύριο όπως το έχω αναφέρει πάρα πολλές φορές. Είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα θα μπορούσε να είναι και το παιδί μου το ίδιο. Είμαστε άνθρωποι, θα του σταθούμε. Αν θέλει και ο ίδιος να έρθουμε σε επικοινωνία».

Αυτά είναι τα λόγια της μητέρας, μέσω του MEGA, των δύο ανηλίκων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη στον σταθμό στην Ομόνοια.

«Πήρα τα παιδιά μου στο σπίτι. Όλες αυτές τις ημέρες αυτό έλεγα να πάρω τα παιδιά μου να πάρω τα παιδιά μου και από εκεί και πέρα όλα θα γίνουν. Είμαστε άνθρωποι θα του σταθούμε, να μας σταθεί και αυτός και όλα θα γίνουν. Αυτήν την στιγμή το μόνο που με νοιάζει είναι τα παιδιά μου. Πρέπει να στηρίξω ψυχολογικά… έχουν κατακρεουργηθεί έχουν βγει πως έχουν βγει δεν ξέρω».

Για την κατάσταση των δύο ανηλίκων, η μητέρα τους αναφέρει:

«Τα παιδιά ήθελαν να δουν τους φίλους τους. Δεν τα έχω βομβαρδίσει. Θέλω να συνέλθουν από το σοκ. Ο μικρός δεν έχει φάει τόσες μέρες, εχθές έφαγε πρώτη φορά που ήρθε στο σπίτι. Έβγαζε αίμα από το στόμα από την μύτη δεν μίλαγε έκλεγε όλη την ώρα. Πιο πολύ ο μικρός έχει σοκαριστεί. Θέλει βοήθεια. Ο μεγάλος είναι σε καλύτερη κατάσταση, δεν σημαίνει βέβαια πως δεν θέλει βοήθεια. Όλοι μας θέλουμε την στήριξη και εγώ η ίδια… Πως αντέχω η ψυχή μου το ξέρει».

Σχετικά με το περιστατικό και το πώς το περιέγραψαν οι δύο ανήλικοι στη μητέρα τους, σημείωσε:

«Την αλήθεια μου είπαν, την αλήθεια από την πρώτη στιγμή δεν έχουν αλλάξει τίποτα. Αυτό είναι το ευτύχημα πως δεν μου έχουν πει ποτέ ψέματα ότι και να έχουν κάνει… Βλακεία σωστό ανωριμότητα πάντα λένε την αλήθεια εδώ μέσα δεν υπάρχει ψέμα. Δεν έχουν αλλάξει τίποτα.. Τα παιδιά ήταν υπό την επήρεια φόβου. Το τι έγινε στο βαγόνι θα τα δείξει η δικαιοσύνη», κατέληξε.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 20/01/2021