Ελλάδα

Μάστιγα οι αρνητές της μάσκας στα μέσα μεταφοράς

15.01.2021 | 20:16 Eνσωμάτωση

Η εικόνα αυτή με τον σταθμάρχη του μετρό να βρίσκεται αιμόφυρτος στην αποβάθρα στην ομόνοια και να δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα από αρνητές σε πρόσωπο και σώμα έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα.

Εργαζόμενοι στα ΜΜΜ έχουν έρθει πολλές φορές αντιμέτωποι με τον παραλογισμό των αρνητών της πανδημίας και οι περιγραφές τους στην κάμερα του MEGA αναδεικνύουν το δηλητήριο που έχουν ποτίσει την ελληνική κοινωνία.

«Μας έχουν βρίσει μας έχουν απειλήσει μας έχουν κάνει διάφορα πράγματα» «φοβόμαστε εννοείται γιατί τα πράγματα έχουν ξεφύγει» ανέφερε ένας οδηγός λεωφορείου.

Σε αυτό το βίντεο ντοκουμέντο στο λεωφορείο 212 – γραμμή Δάφνη Βύρωνας Πειραιάς, ένας νεαρός επιβάτης δεν φορούσε μάσκα, κάτι που ήταν αφορμή για να ξεσπάσει άγριος καβγάς.

Οι καυγάδες για τη χρήση μάσκας στα λεωφορεία είναι καθημερινό φαινόμενο και οι οδηγοί δυστυχώς έχουν πολλές ιστορίες να διηγηθούν. Οι περισσότεροι τονίζουν πως φοβούνται να αντιδράσουνβ ενώ σε πολλές περιπτώσεις έχει ζητηθεί και η συμβολή της Αστυνομίας.

Οι επιβάτες στα λεωφορεία ακολουθούν πιστά την τήρηση των μέτρων, αλλά υπάρχουν πολίτες που ζουν στον δικό τους κόσμο και προκαλούν με την προκλητική τους συμπεριφορά.

Οι εικόνες αυτές με τους καυγάδες για τη χρήση μάσκας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς προβληματίζουν τις Αρχές αλλά και τους επιβάτες που τα θεωρούν εστία μετάδοσης κορωνοϊού.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 15/01/2021