Ελλάδα

Το συλλεκτικό ημερολόγιο του Αρκά με το «Βήμα της Κυριακής»

09.01.2021 | 13:39 Eνσωμάτωση

Το συλλεκτικό ημερολόγιο του Αρκά, με πρωταγωνιστή τον Θανασάκη, τον νέο ήρωα του σημαντικού Έλληνα σκιτσογράφου, εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί με το «Βήμα» αυτήν την Κυριακή. Μια προσφορά για όλο το χρόνο, με τη γραμμή, το καταλυτικό χιούμορ και τη διεισδυτική ματιά του Αρκά, για τους αναγνώστες του «Βήματος»...

Το μεγάλο συλλεκτικό ημερολόγιο τοίχου του Αρκά με τις περιπέτειες του απολαυστικού Θανασάκη εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί, αυτή την Κυριακή μαζί με το «Βήμα».

Ο Θανασάκης ή Σάκης ή «Αθανάθιοθ», όπως λέει ο ίδιος το όνομά του, επειδή δεν μπορεί να πει το σίγμα, ανήκει στις πρόσφατες δημιουργίες του κορυφαίου Έλληνα κομίστα.

Οι ξεχωριστοί διάλογοι με τη μαμά του και τη Ρόζα, η αγάπη του για τις τηγανητές πατάτες, αλλά και ο μεγάλος του έρωτας για τη Σίσσυ θα σας κάνουν να αφεθείτε στην παιδική αθωότητα και το αυθόρμητο χιούμορ, που τόσο έχουμε ανάγκη!

Ο Θανασάκης, με τη θεληματική φράντζα, ικανός για τον πλέον συντριπτικό κυνισμό, αλλά και την πιο γλυκιά τρυφερότητα, είναι η επιτομή εκείνου του μικρού και του τρελού από το οποίο, κατά το κοινώς λεγόμενο, μαθαίνουμε την αλήθεια, μέσα από τη νέα προσφορά του «Βήματος», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η φιγούρα του βασίζεται στην παιδική αθωότητα, που, μοιραία, όλοι χάνουμε και στην οποία, ευτυχώς, συχνά επανερχόμαστε.

Κάθε μήνα, μέσα από τις συγκλονιστικές περιπέτειές του Θανασάκη, οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να… ταξιδεύουν μαζί του, στα… δικά του μονοπάτια!

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 09/01/2021