Ελλάδα

Μαντέλας: Οι πανηγυρισμοί της εκκλησίας μπορεί να της γυρίσουν μπούμερανγκ

06.01.2021 | 22:11

Για την εποχή καχυποψίας στις σχέσεις κυβέρνησης εκκλησίας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» Γιώργος Μαντέλας.

«Από τη στιγμή που οι ναοί άνοιξαν μπορούμε να πούμε ότι η Εκκλησία είχε μια νίκη η οποία πρέπει να προβληματίσει και τις δύο πλευρές. Δεν ήταν αυτό το ζητούμενο, το ζητούμενο ήταν η ασφάλεια των πολιτών» ανέφερε ο κ. Μαντέλας.

Ο ίδιος τόνισε ότι επιδίωξη της κυβέρνησης ήταν να μην δούμε ιερείς να πετάνε το σταυρό στο νερό συνοδεία των ΜΑΤ. «Από την στιγμή που δεν εξελίχθηκε έτσι η ιστορία το Μαξίμου κατέβασε τον πήχη. Είπε τουλάχιστον να μην έχουμε δράματα και θεώρησε ότι είναι μιας μορφής καλή διαχείριση του προβλήματος να μην δημιουργηθούν προβλήματα μέσα στους ναούς» συμπλήρωσε.

Η καχυποψία επιστρέφει τόσο πάνω από το Μαξίμου, όσο και πάνω από την Εκκλησία σύμφωνα με τον κ. Μαντέλας. Ωστόσο η εκκλησία συμπεριφέρεται σαν νικήτρια και δεν συνάγει αυτό με το γεγονός ότι θα προσπάθησε να κρατήσει τους τόνους χαμηλά.

«Να πανηγυρίσεις για αυτό το γεγονός όταν μετά από 15 μέρες μπορεί τα κρούσματα να εκτοξευτούν μπορεί να λειτουργήσει και μπούμερανγκ» κατέληξε

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 06/01/2021

Ελλάδα