Αθλητικά

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός

05.01.2021 | 13:42 Eνσωμάτωση

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Βόβορα. Ο Ολυμπιακός βράβευσε την πρώτη νοσηλεύτρια που έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Η ήττα από το Λαύριο σε συνδυασμό με τις τελευταίες εμφανίσεις των «πρασίνων» άνοιξαν την πόρτα της εξόδου για τον Γιώργο Βόβορα, ύστερα από τη σύντομη θητεία του ως head coach αλλά και μετά από 6 χρόνια στο πλευρό της ομάδας από τη θέση του βοηθού.

Κρίναμε πως για το καλό του Συλλόγου έπρεπε να πάρουμε αυτήν την απόφαση. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στην ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό.

Μετά την αποχώρηση του Βόβορα , ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησαν με τους παίκτες του τριφυλλιού και τονίζοντας τους πως πρέπει να βελτιωθούν αφού και εκείνοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών για την κακή εικόνα και τα αποτελέσματα της ομάδας.

Στον Παναθηναϊκό ήδη ψάχνουν τον αντικαταστάτη που θα ηγηθεί της ομάδας με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να είναι ψηλά στη Λίστα που εξετάζει η ΚΑΕ.

Ο Ολυμπιακός έδωσε το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι στο πλαίσιο του «Monday’s Game Night against codiv-19 » επικρατώντας της Μέγκα Μπασκετ Σόκερμπετ με 78-75 στο ΣΕΦ.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μαζί με προσφορές για την καταπολέμηση της πανδημίας βράβευσε την Ευσταθία Καμπιτσιούλη, την πρώτη νοσηλεύτρια που έκανε το εμβόλιο κατά του Κορωνοϊού στο πρόσωπο της οποίας αντικατοπτρίζεται όλος ο κλάδος των νοσηλευτών

Στο basketball champions league , η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει απόψε στο Ισραήλ την Χάποελ Χολόν, με στόχο τη νίκη η οποία θα της εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 05/01/2021