Ελλάδα

Ο άνθρωπος που αποκάλυψε το σκάνδαλο της Folli Follie μιλά στα «ΝΕΑ»

02.01.2021 | 20:31

Για τις πολιτικές «πλάτες» που στήριξαν την Folli Follie στη διάρκεια των ερευνών μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Νέα Σαββατοκύριακο ο Γκάμπριελ Γκρέγκο. Είναι ο άνθρωπος που ξεσκέπασε το σκάνδαλο το οποίο προκάλεσε σεισμό αναφορικά με τα έργα και τις ημέρες της εταιρείας, όχι μόνο σε οικονομικό αλλά και σε πολιτικό επίπεδο.

Την απογοήτευσή για το ότι έλληνες πολιτικοί επιχείρησαν να βοηθήσουν την Folli Follie να αποκρύψει την αλήθεια, εξέφρασε με συνέντευξή του στα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο ο Γκάμπριλ Γκρέγκο

«Αντιλαμβάνεστε ότι ορισμένοι πολιτικοί προσπάθησαν να βοηθήσουν την εταιρία κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε. Είμαστε απογοητευμένοι γι’ αυτό. Ωστόσο προτιμούμε να επικεντρώνουμε την προσοχή μας στην υπόλοιπη χώρα τους θεσμούς και τον ελληνικό τύπο που έδρασε κατάλληλα κατά τη γνώμη μας»
Ο άνθρωπος που ξεκίνησε την έρευνα και αποκάλυψε το σκάνδαλο της εταιρίας αναγνωρίζει ωστόσο πως οι αρχές έδρασαν τελικά με λογική ταχύτητα

«Οι Έλληνες δεν πρέπει να αισθάνονται άσχημα αν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να αποκαλυφθεί η απάτη. Οι απάτες είναι σχεδιασμένες ειδικά για να κάνουν δύσκολο τον εντοπισμό τους. Μετά την παρέμβασή μας οι αρχές έδρασαν τελικά με λογική ταχύτητα σύμφωνα με την εμπειρία μας»

Η δικογραφία της υπόθεσης πάντως που περιέχει στοιχεία για την εμπλοκή βουλευτών και υπουργών της προηγούμενης κυβέρνησης αναμένεται να αποσταλεί στη Βουλή για περεταίρω διερεύνηση ακόμα και μέσα στην ερχόμενη βδομάδα.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 02/01/2021

Ελλάδα