Ελλάδα

Επεισόδια με μολότοφ και πέτρες στον Ασπρόπυργο

31.12.2020 | 20:01

Ανίκητη αποδεικνύεται η συνωμοσιολογία, στον Ασπρόπυργο ομάδες αρνητών όχι μόνο αντιδρούν στην παράταση των μέτρων, αλλά συγκρούονται με την αστυνομία. Όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το Mega, η περιοχή μετατράπηκε χθες βράδυ σε πεδίο μάχης...

Μια ακόμα νύχτα κόλασης στον Ασπρόπυργο…

Δεκάδες νεαροί που ανταποκρίνονται σε διαδικτυακές προσκλήσεις αρνητών του κορωνοϊού έχουν συγκεντρωθεί στη περιοχή Γκορίτσα, διαμαρτυρόμενοι για την επέκταση του λοκντάουν στην περιοχή.

Στα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το Μέγκα, νεαροί έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους και μόλις βλέπουν τους αστυνομικούς επιτίθενται εναντίον τους με πέτρες και βόμβες μολότοφ.

Η αστυνομία έχει επιστρατεύσει αρκετές διμοιρίες ματ και την αύρα Αίαντας και με χρήση νερού και χημικών προσπαθεί να διαλύσει τους περίπου 100 νεαρούς.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οι δυνάμεις της αστυνομίας προχώρησαν σε οκτώ προσαγωγές, εκ των οποίων οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Στον Ασπρόπυργο οι κάτοικοι προσπαθούν να κάνουν Πρωτοχρονιά όσο πιο ομαλά γίνεται.

Οι περισσότεροι αγωνιούν για το οικονομικό μέλλον της περιοχής.

Υπάρχουν βέβαια κι εκείνοι που αντιμετωπίζουν την κατάσταση με ανευθυνότητα.

Οι αρχές πάντως ξεκαθαρίζουν ότι όσο παραμένει υψηλός ο αριθμός των κρουσμάτων στη δυτική Αττική, τόσο θα αργεί η άρση του σκληρού lockdown στην περιοχή.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 31/12/2020

Ελλάδα