Ελλάδα

Καλύβια: «Γρίφος» η άγρια δολοφονία 60χρονου

28.12.2020 | 20:48 Eνσωμάτωση

Τον γρίφο της εκτέλεσης του 60χρονου υπαλλήλου στο υπόγειο πάρκινγκ του κέντρου Υγείας Καλυβίων προσπαθεί να λύσει η αστυνομία.

Στο παρελθόν του θύματος αναζητούν οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας τις απαντήσεις για το κίνητρο του δολοφόνου που έκοψε το νήμα της ζωής του 60χρονου με 3 σφαίρες στο κεφάλι και το πρόσωπο στο υπόγειο παρκινγκ του κέντρου υγείας Καλυβίων.

Αν και το προφίλ του θύματος δείχνει έναν άνθρωπο ήσυχο με καθαρό ποινικό μητρώο που ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα, οι αστυνομικοί προσπαθούν μέσα από μαρτυρίες και καταθέσεις να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης και να φθάσουν στον αδίστακτο δολοφόνο.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει το κινητό τηλέφωνο του θύματος, ενώ μέσα από καταθέσεις συγγενών και φίλων του προσπαθούν να μάθουν αν ο 60χρονος είχε αποκαλύψει ότι δεχόταν απειλές ή είχε ανοικτούς λογαριασμούς.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί εξετάζουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας τόσο του κέντρου Υγείας όσο και της ευρύτερης περιοχής και προσπαθούν να συνθέσουν το σκηνικό της δολοφονίας.

Το τελευταίο αντίο στον 60χρονο υπάλληλο είπαν σήμερα το πρωί η σύζυγος και τα δύο παιδιά του.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 28/12/2020