Ελλάδα

Κορωνοϊός: Έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ σε σπίτια που γίνονταν πάρτι

25.12.2020 | 20:04 Eνσωμάτωση

Έφοδοί σε σπίτια με την παρουσία δικαστικών λειτουργών πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία μετα από καταγγελίες για τη διενέργεια πάρτι σε σπίτια.

Χειροπέδες σε περισσότερα από δέκα άτομα τα οποία διοργάνωσαν Χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν στα σπίτια τους παραβιάζοντας τα μέτρα των αρχών πραγματοποίησε η Αστυνομία σε Ιόνιο και Στερεά Ελλάδα.

Έφοδος και συλλήψεις στο Αργοστόλι

Λίγο μετά τις 22:00 στην Αστυνομία της Κεφαλονιάς έγινε καταγγελία που ανέφερε πως σε σπίτι στο Αργοστόλι είναι συγκεντρωμένα 35 άτομα.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί μαζί με δικαστικό λειτουργού που έδωσε το πράσινο φως για έφοδο.

Οι Αρχές προχωρήσαν σε δύο συλλήψεις. Στον ιδιοκτήτη όπου του επέβαλλαν το πρόστιμο των 3.000 ευρώ, ενώ πέρασαν χειροπέδες σε ένα ακόμη άτομο καθώς στην κάτοχη εντόπισαν μικροποσοτητα κάνναβης.

Σε έξι ακόμη άτομα επέβαλαν 300 ευρώ πρόστιμο, ενώ κατά τη διάρκεια των ελέγχων στο σπίτι βρέθηκαν και τρία όπλα με δεκάδες σφαίρες.

Έπαιζαν χαρτιά σε στάνη

Η δεύτερη έφοδος της ΕΛ.ΑΣ έγινε σε αγροικία στον Άγιο Λέοντα Ζάκυνθου, όπου εντοπίστηκαν εννέα άτομα να παίζουν χαρτιά, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, παραβιάζοντας την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Οι αστυνομικοί προχωρήσαν σε συλλήψεις όλων των ατόμων ενώ παρών στην επιχείρηση ήταν και εισαγγελέας. 3.000 ευρώ ήταν το πρόστιμο στον ιδιοκτήτη, ενώ 300 ευρώ τόσο για άσκοπη μετακίνηση όσο και για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν σε εννέα άτομα.  Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι βρέθηκαν τρία μασούρια εκρηκτική ύλης και περισσότερα από 100 μέτρα φυτίλι.

Τα πρόστιμα για παράνομα πάρτι στο Ιόνιο συνεχίστηκαν στη Λευκάδα. Η αστυνομία στις 04:00 διαπίστωσε ότι σε σπίτι της περιοχής υπήρχαν συγκεντρωμένα άτομα. Από τους αστυνομικούς συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και επιβλήθηκε πρόστιμο σε πέντε ακόμη άτομα.

Έφοδος και στη Χαλκίδα

Στη νέα Λάμψακο περιπολία της αστυνομίας εντόπισε συγκεντρωμένα άτομα σε σπίτι.

Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκαν 3.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ στα δέκα άτομα που βρισκόταν στο διαμερισμα και έπαιζαν χαρτιά 300 ευρώ.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 25/12/2020