Αθλητικά

Στην Αργεντινή για τις διακοπές των εορτών ο Λιονέλ Μέσι

24.12.2020 | 21:30

Στην Αργεντινή βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές ο Λιονέλ Μέσι, που δεν ξέφυγε πάντως από τους θαυμαστές του.

Ο Λιονέλ Μέσι φτάνει με ιδιωτικό τζετ στο αεροδρόμιο της Αργεντινής για να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων στην πατρίδα του. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, μόλις αποβιβάστηκε σταμάτησε για λίγο προκειμένου να βγάλει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του.

Πλέον όλοι περιμένουν τη συνέντευξή του που θα προβληθεί την Κυριακή και στην οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη.

Η συνέντευξη αυτή ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη εβδομάδα, όμως ο Μέσι ζήτησε την αναβολή της ώστε να μη σαμποτάρει έναν τηλεμαραθώνιο αγάπης που μαζεύει χρήματα για παιδιά που τα έχουν ανάγκη, δείχνοντας έτσι τις ευαισθησίες του.

Την ίδια ώρα, το φως της δημοσιότητας είδαν τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας του Ντιέγκο Μαράντονα. Οι εξετάσεις έδειξαν πως ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, ούτε είχε κάνει χρήση ναρκωτικών τις τελευταίες ημέρες πριν τον θάνατό του.

Πάντως, κάποιοι ασυνείδητοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν ακόμα και μετά τον θάνατό του την εικόνα του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Στη Τουρκία, έλαβε χώρα ένα απίστευτο περιστατικό, με έναν 72χρονο Γερμανό να συλλαμβάνεται στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης καθώς μετέφερε 2,5 κιλά κοκαΐνης, κρυμμένα σε πίνακες που απεικόνιζαν τον θρύλο της Αργεντινής.

Videos & Απoσπάσματα από ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - 24/12/2020

Αθλητικά