Αθλητικά

Ολυμπιακός: Ανακοίνωση «καταπέλτης» έναντι του ΠΑΟΚ

24.12.2020 | 13:59

Δριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την προσπάθεια της τελευταίας με επίσημες διαρροές να δημιουργήσει εντυπώσεις και να ξεγελάσει τον κόσμο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση της η ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

«Αν έχετε το οποιοδήποτε επιλήψιμο στοιχείο για οποιονδήποτε στον Ολυμπιακό, πηγαίνετε ΤΩΡΑ στον Εισαγγελέα να υποβάλλετε μήνυση. Γιατί όλο δημόσιες «καταγγελίες» είστε για δήθεν σκευωρίες και μέχρι τώρα ΤΙΠΟΤΑ δεν έχετε κάνει, εκτός από το να δίνετε εξηγήσεις και να απολογείστε για όσα παράνομα έχετε διαπράξει και τα οποία έχουμε αρμοδίως καταγγείλει» τόνισαν οι ερυθρόλευκοι.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρεται σε περιστατικά που έχει πρωταγωνιστήσει ο ΠΑΟΚ και, που όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, έχουν αμαυρώσει την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλο τον πλανήτη.

«Καθρέφτης σας, λοιπόν, είναι τα γεγονότα που έχουν επικυρωθεί και με αποφάσεις δικαστηρίων δηλαδή, η ένοπλη εισβολή του προέδρου και ιδιοκτήτη σας, η παραβίαση των διατάξεων της πολυϊδιοκτησίας για να κατακτήσετε αθέμιτα το πρωτάθλημα, η συμμετοχή πρώην υπαλλήλου σας σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τις βομβιστικές επιθέσεις σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου που χρηματοδοτούνταν από τη DIMERA και τώρα το τελευταίο σκάνδαλο της κακουργηματικής δωροδοκίας που είναι υπό διερεύνηση και φέρονται εμπλεκόμενοι πρώην και νυν στελέχη σας» συμπλήρωσαν με νόημα οι Πειραιώτες.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καυτηριάζει και την τακτική του ΠΑΟΚ όλο αυτό το διάστημα.

«Όσο και να εκβιάζετε για χωρισμό της Ελλάδας στα δυο ή να βάζετε τους οπαδούς να επιχειρούν να εκβιάσουν κυβερνήσεις βγάζοντας ανακοινώσεις περί κήρυξης πολέμου ή συνδικαλιστές της ελληνικής αστυνομίας να δημοσιεύουν ανακοινώσεις με οπαδικά συνθήματα του ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στο νόμο».

Τέλος η Πειραϊκή ΠΑΕ προτρέπει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αφήσει τις αρχές να κάνουν απερίσπαστα την δουλειά τους σημειώνοντας πως η δικαιοσύνη στη χώρα μας δεν εκβιάζεται.

Videos & Απoσπάσματα από ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - 24/12/2020

Αθλητικά