Ελλάδα

Σε καραντίνα τα δώρα των Χριστουγέννων

23.12.2020 | 20:58

Μια ημέρα έμεινε για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια. Στον πεζόδρομο της Ερμού πολλοί καταναλωτές παρέλαβαν σήμερα τις παραγγελίες τους με τη διαδικασία του click away. Άλλοι πάλι, περιμένουν ακόμα τις εταιρίες ταχυμεταφορών, με κίνδυνο, φέτος, να μην ανταλλάξουν δώρα.

Δύο μέρες για τα Χριστούγεννα και η κίνηση στον πεζόδρομο της Ερμού ήταν αυξημένη.

Κάποιοι κοίταζαν βιτρίνες, ενώ άλλοι έφτασαν με προγραμματισμένο ραντεβού για να παραλάβουν τις παραγγελίες τους.

Τα δώρα φέτος αλλάζουν, γίνονται πιο χρηστικά, αφού δεδομένης της συγκυρίας έχουν αλλάξει και οι ανάγκες των καταναλωτών.

Πολλοί δεν τα κατάφεραν με τη μέθοδο του click away και απευθύνθηκαν σε εταιρίες ταχυμεταφορών, με κίνδυνο να ανταλλάξουν δώρα, μετά τις γιορτές.

Καποιοι θα ανταλλάξουν δώρα, κάποιοι νιώθουν ανασφάλεια.

Ο κ. Στέφανος Τζίμας είναι επιχειρηματίας στη Δυτική Αττική, φέτος η οικογένειά του δεν θα ανταλλάξει δώρα καθώς εδώ και 4 μήνες το κατάστημά τους είναι κλειστό.

Άλλες χρονιές τα ζαχαροπλαστεία είχαν αυτές τις ημέρες την τιμητική τους αλλά η πανδημία όπως φαίνεται έχει φρενάρει και την πώληση των παραδοσιακών εδεσμάτων.

Για όσους άφησαν τα δώρα των εορτών για την τελευταία στιγμή… αύριο παραμονή Χριστουγέννων τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 προαιρετικά.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 23/12/2020

Ελλάδα