Ελλάδα

Συναγερμός για τα παράνομα «κορωνο-ρεβεγιόν»

22.12.2020 | 20:19 Eνσωμάτωση

Και ενώ το ένα lockdown διαδέχεται το άλλο, όπως αποκάλυψε σήμερα στο MEGA, γνωστός DJ το τηλέφωνό του έχει πάρει φωτιά από ανθρώπους που του ζητούν να διοργανώσει σε Αράχωβα, Μύκονο και Πόρτο Χέλι πολυτελή ρεβεγιόν σε βίλες με βεγγαλικά και μενού που ξεπερνούν τα 1.000 ανά άτομο και φυσικά τα ρεβεγιόν δεν είναι για 9 άτομα.

Από τα καλοκαιρινά απαγορευμένα λόγω πανδημίας  πάρτι στις βίλες της Μυκόνου και όχι μόνο … στα παράνομα  Χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν. Την ώρα που η χώρα δοκιμάζεται από τον κορονοϊό κάποιοι οργανώνουν πανάκριβες και χλιδάτες συγκεντρώσεις, με μουσική , ειδικό μενού και διασκέδαση μέχρι το πρωί.

Ο Γιώργος Εμμανουηλίδης γνωστός DJ και διοργανωτής πάρτι μίλησε στην Κοινωνία Ώρα MEGA και ήταν άκρως αποκαλυπτικός , δηλώνοντας πως  το τηλέφωνό του έχει πάρει φωτιά προκειμένου να διοργανώσει πάρτι.

Οι πιο δημοφιλής προορισμοί για τα παράνομα ρεβεγιόν  είναι η Μύκονος η Αράχωβα και το Πόρτο Χέλι.  Οι ενδιαφερόμενοι φυσικά δεν εννοούν μάζωξη 9 ατόμων.

«Από ότι κατάλαβα το 9 είναι ο πλασματικός αριθμός που έχει βάλει το κράτος και όχι αυτό που έχουν οι διοργανωτές στο μυαλό τους. Συνήθως ξεκινάνε από 9 άλλοι τώρα αν είμαστε και μια 10αριά παραπάνω καμία 20αριά παραπάνω, δεν έχει να κάνει με εσάς δεν σας ενδιαφέρει αυτό.»

Ο Γιώργος Εμμανουηλίδης αναλαμβάνει στα πάρτι,  την μουσική τα πυροτεχνήματα και τα εφέ . Για να φτάσουν όμως οι ενδιαφερόμενοι να κλείσουν DJ, σημαίνει πως τον χώρο τον έχουν ήδη βρει.

Πρόκειται για σπίτια άνω των 300 τμ με τουλάχιστον 6 υπνοδωμάτια και χώρο παρκινγκ για μην είναι εκτεθειμένα τα αυτοκίνητά τους.

Όσον αφορά τώρα τις τιμές είναι για λίγους και  ξεπερνούν κατά πολύ ένα απλό ρεβεγιόν με τις προσφορές να ξεκινούν από 10.000 και να αγγίζουν τις 30.000 μόνο για την μουσική. Ενώ για το μενού οι τιμές ξεκινούν από 1.000 το άτομο και  αγγίζουν και τα 3.000 ευρώ ανάλογα με το τι περιλαμβάνει

Επειδή ο κλάδος μας έχει και αυτούς οι οποίοι είναι παράνομοι δεν ξέρω οι παράνομοι τι θα κάνουν.

Μπορεί ήδη από την κυβέρνηση να έχει ανακοινωθεί πως τα μέτρα τις μέρες των εορτών θα είναι ακόμα πιο αυστηρά φαίνεται όμως πως κάποιοι θα το ρισκάρουν για να κάνουν ρεβεγιόν. Και όπως λένε ετοιμάζονται ήδη και για το Πάσχα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 22/12/2020