Κόσμος

Θάνατος από κορωνοϊό μέσα σε αεροπλάνο

21.12.2020 | 19:59

Ένα πραγματικό θρίλερ εκτυλίχθηκε σε πτήση της United Airlines από το Ορλάντο στο Λος Άντζελες, όταν ένας άνδρας έχασε την ζωή του και στη συνέχει διαπιστώθηκε ότι έπασχε από κορωνοϊό.

Ένας άνδρας προσπάθησε να σώσει τη ζωή συνεπιβάτη του εν ώρα πτήσης και με επαγγελματικές κινήσεις επιχείρησε να επαναφέρει την αναπνοή του.

Ο επιβάτης χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες κατά τη διάρκεια πτήσης εσωτερικού από το Ορλάντο στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών το περασμένο Σάββατο.

Λίγο μετά την απογείωση ανέβασε πολύ υψηλό πυρετό, είχε σπασμούς, δυσκολία στην αναπνοή και έχασε τις αισθήσεις του. Συνολικά τρεις συνεπιβάτες του, με γνώσεις πρώτων βοηθειών, προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Νέα Ορλεάνη, αλλά ήταν αργά. Διαπιστώθηκε ο θάνατος του άνδρα καθώς και ότι έπασχε από κορωνοϊό.

Η σύζυγός του είπε ότι εμφάνιζε τα κλασικά συμπτώματα, ωστόσο δεν το δήλωσε και επιβιβάσθηκε στο αεροπλάνο της εταιρείας United Airlines.

Οι τρεις επιβάτες που προσπάθησαν να τον σώσουν ίσως έχουν μολυνθεί, λένε ότι δεν του έδωσαν το φιλί της ζωής, αλλά ήλθαν σε άμεση επαφή.

Άλλοι συνεπιβάτες καταγγέλλουν την εταιρεία, ενώ όλοι έχουν ήδη μπει προληπτικά σε καραντίνα.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 21/12/2020

Κόσμος