Ελλάδα

Σε εξέλιξη ο Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας από την Πειραϊκή Εκκλησία – Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου

21.12.2020 | 13:51

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 9 το πρωί ο Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας που διοργανώνει ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Πειραϊκή Εκκλησία 91,2» της Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς με την υποστήριξη της τηλεόρασης του MEGA.

Ο «Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας» αποτελεί συνέχεια των φιλανθρωπικών ενεργειών της Πειραϊκής Εκκλησίας, όπως η ετήσια συναυλία κατά της φτώχειας, που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν φέτος λόγω των ειδικών έκτακτων συνθηκών της πανδημίας που σαρώνει τη χώρα.

O Δημήτρης Αλφιέρης, η Μαριλένα γεραντώνη και ο Κώστας Καραφώτης βρέθηκαν στο στούντιο και μετέφεραν την εμπειρία τους από αυτή την εμπειρία.

«Το lockdown μπορεί να μας έκλεισε μέσα αλλά δεν μας περιόρισε συναισθηματικά. Πάντα βρίσκει τρόπο η αλληλεγγύη να υπερβαίνει τα εμπόδια» τόνισε η Μαριλάνε Γεραντώνη δηλώνοντας ότι ακόμα και σε καιρούς μεγάλης πίεσης και ανασφάλειας είναι πολύ συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου.

Από την πλευρά του ο Κώστας Καραφώτης αφιέρωσε το τραγούδι «Είχα κάποτε μια αγάπη, θάλασσα πλατιά» σε αυτή την πολύ σημαντική πρωτοβουλία.

Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου και σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης καθώς έχει συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός προϊόντων έξω από την Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας.

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 21/12/2020

Ελλάδα