Ελλάδα

Εξιτήριο για τον 8χρονο που νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του Ρίου με κορωνοϊό

21.12.2020 | 13:29

Εξιτήριο από το νοσοκομείο του Ρίου παίρνει ο 8χρονος που νοσηλευόταν μετά από επιπλοκές που παρουσίασε λόγω κορωνοϊού.

Ο μικρός είχε μεταφερθεί από την Ηλεία στην Πάτρα και εισήλθε στην ΜΕΘ Παίδων για να αντιμετωπιστούν οι σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του.

Ο Απόστολος Βουλδής από την Πάτρα μεταφέρει την συγκινητική στιγμή όταν ο 8χρονος βγήκε από το νοσοκομείο εν μέσω χειροκροτημάτων.

Πριν από λίγη ώρα ο μικρός αναχώρησε για την Ηλεία για να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 21/12/2020

Ελλάδα
Ελλάδα

Άρση μέτρων: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου, πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, είναι η λειτουργία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι λοιμωξιολόγοι θα συνεδριάσουν αύριο, Παρασκευή (22/1), με κύριο θέμα την επιστροφή των μαθητών στα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας. Στην συζήτηση έχει μπει αυτή την εβδομάδα και το ενδεχόμενο να επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. Για τον επόμενο μήνα φαίνεται πως μεταφέρεται η συζήτηση για ενδεχόμενο άνοιγμα της εστίασης, με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη να εκφράζει την πεποίθησή του μιλώντας στο MEGA, ότι οι άνθρωποι της εστίασης δεν βιάζονται να ξανά ανοίξουν τις επιχειρήσεις. Όλα αυτά βεβαίως εξαρτώνται άμεσα από την εξέλιξη της επιδημιολογικής εικόνας.