Ελλάδα

Κορονοϊός: Κάποιοι συνεχίζουν απτόητοι τα πάρτι

20.12.2020 | 20:01 Eνσωμάτωση

Παρά την επέκταση του lockdown, και σε κάποιες περιοχές την σκληρυνσή του, προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια υγεία, κάποιοι δεν βάζουν μυαλό, συνεχίζοντας τα κορωνοπάρτι.

Συγκεκριμένα, υπαίθριο πάρτι έστηνσαν 50 νεαροί στον Άλιμο.

Μόλις οι νεαροί αντιλήφθηκαν την αστυνομία άρχισαν να πετούν πέτρες και προσπάθησαν να διαφύγουν. Συνολικά έγιναν 15 προσαγωγές ενώ βροχή έπεσαν τα πρόστιμα των 300 ευρώ.

Στον αντίποδα, μια οικογένεια από τον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης καταγγέλει πως έπεσε θύμα αστυνομικής βίας επειδή μέσα στο διαμέρισμά της είχε δεχθεί μια παρέα φίλων για να γιορτάσουν τη γέννηση του παιδιού τους.

Από την πλευρά της, η ΕΛΑΣ αναφέρει πως υπήρξε καταγγελία για διατάραξη και ότι οι αστυνομικοί ενήργησαν σύμφωνα με τους κανόνες και προχώρησαν σε δύο προσαγωγές για εξύβριση.

Στο Βόλο, 40 άτομα παραβίασαν την καραντίνα και οργάνωσαν πάρτι γενεθλίων στον προαύλιο χώρο σχολείου .

Συνελήφθησαν 7 από αυτούς , τρία αγόρια και τέσσερα κορίτσια, σε βάρος των οποίων επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση μέτρων και άσκοπη μετακίνηση.

Με τσουχτερά πρόστιμα πλήρωσαν το γλέντι που έστησαν τέσσερις άνδρες στη Νέα Αγχίαλο Βόλου χθες το απόγευμα. Με αφορμή γιορτη παραβίασαν τα μέτρα για μη διασπορά του κορωνοϊού και έστησαν γλέντι.

Τη γιορτινη βραδυα διοργάνωσε 45χρονος στον οποίον επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ συμμετείχαν τρεις ακόμη άντρες στους οποιους επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρω.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 20/12/2020