Ελλάδα

Προσφορά αγάπης από τον Ολυμπιακό στην Μητρόπολη Πειραιώς

18.12.2020 | 14:02 Eνσωμάτωση

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός για μια ακόμη χρονιά ενισχύει έμπρακτα το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά με μια σημαντική οικονομική προσφορά

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός συνεχίζουν την φιλανθρωπική τους δράση στον Πειραιά και βρίσκονται δίπλα στην Μητρόπολη Πειραιά και σε όλους τους πολίτες που χρειάζονται βοήθεια.

Πριν λίγη ώρα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπάς βρέθηκε στην Μητρόπολη Πειραιά και παρέδωσε επιταγή στον Σεβασμιότατο Σεραφείμ.

«Θέλω να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου τόσο στον αγαπητό αντιπρόεδρο όσο και στα μέλη του Ολυμπιακού και βέβαια στον ευπατρίδη, Πειραιώτη και εξαίρετο άνθρωπο Βαγγέλη Μαρινάκη για αυτή την αδιάπτωτη συνεισφορά αγάπης, για αυτή την ατελεύτητη προσφορά ευγένειας, καλοσύνης και κυρίως του τρόπου υπάρξεως που εκφράζει διαχρονικά  ο Ολυμπιακός. Το ευ αγωνίζεσθαι, την ευψυχία που είναι τόσο απαραίτητα στοιχεία στην σημερινή δύσκολη περίπτωση αντιμετωπίσεως ενός μικρό οργανισμού που όμως έχει καταβάλει όλο τον πλανήτη μας» ανέφερε ο Μητροπολίτης Πειραιώς.

Από τον πλευρά του ο κ. Καραπαπάς τόνισε ότι: «Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εδώ και χρόνια έχει επιλέξει τον δρόμο της προσφοράς. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει την τεράστια αγάπη που δέχεται από τον λαό σε όποιον το έχει ανάγκη. Εμείς στεκόμαστε δίπλα στην Πειραϊκή Εκκλησία και σε αυτό το φωτεινό μονοπάτι που χαράζεται είμαστε πάντα δίπλα σας»

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 18/12/2020