Ελλάδα

Ανοίγει ξανά ο φάκελος για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου: Κατηγορίες σε 9 άτομα για αρπαγή και δολοφονία

18.12.2020 | 21:18 Eνσωμάτωση

Ανοίγει ξανά η υπόθεση της αρπαγής και δολοφονίας του 26χρονου φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου με νέο κύκλο ανακρίσεων για επιπλέον 9 κατηγορούμενους. Θυμίζουμε ότι 8 χρόνια μετά δεν έχει βρεθεί το πτώμα του.

Νέος κύκλος ανάκρισης για την αρπαγή και δολοφονία του 26χρονου φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012, η σορός του οποίου ακόμη αγνοείται…

Από τηλεφωνικές επικοινωνίες που περιλαμβάνονταν στην δικογραφία αλλά δεν είχαν έως τώρα αξιολογηθεί …προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία για ακόμη εννέα πρόσωπα που αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της συνέργειας στην αρπαγή αλλά και την ανθρωποκτονία.

Μεταξύ των εμπλεκομένων, είναι οι δύο γιοι του βασικού κατηγορούμενου, ο οποίος τόσο στο πρωτόδικο δικαστήριο όσο και το εφετείο καταδικάστηκε σε ισόβια, καθώς και η σύζυγός του, που είχε καταδικαστεί για συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης. Τώρα πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία του Μάριου.

Η μητέρα του άτυχου 26χρονου, ακόμα προσπαθεί να μάθει που βρίσκεται η σορός του παιδιού της. Στα χέρια των δικαστικών αρχών βρίσκεται και η έκθεση Καναδού ερευνητή, σύμφωνα με την οποία η σορός μεταφέρθηκε στα Γεράνεια Όρη, με τους δράστες να εξαφανίζουν στη συνέχεια τα ίχνη του.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 18/12/2020