Πολιτισμός

«Mission Impossible 7»: Ξέσπασε ο Τομ Κρουζ στα γυρίσματα λόγω… μη τήρησης των μέτρων προστασίας

17.12.2020 | 17:12 Eνσωμάτωση

Σε… επικίνδυνη αποστολή φαίνεται να εξελίσσεται η συνεργασία με τον δημοφιλή ηθοποιό Τομ Κρούζ.

Πέντε μέλη του συνεργείου των γυρισμάτων του «Mission: Impossible 7» υπέβαλαν την παραίτησή τους μετά από δεύτερο έντονο ξέσπασμα που φέρεται να είχε ο Τομ Κρουζ.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που μίλησε στην εφημερίδα «The Sun» η διαρροή του ηχητικού ντοκουμέντου προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη οργή στον ηθοποιό.

Η ένταση αυξάνεται εδώ και μήνες και αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Από την ώρα που διέρρευσε το περιστατικό στο κοινό η οργή φουντώνει, και αρκετά μέλη του συνεργείου έχουν παραιτηθεί.

Σχεδόν ένα 24ωρο νωρίτερα η εφημερίδα «The Sun» έδωσε στην δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο πρωταγωνιστής και παραγωγός των ταινιών Mission Impossible ξεσπά και χρησιμοποιώντας αρκετές βωμολοχίες.

Στο ηχητικό απόσπασμα απειλεί μάλιστα με απόλυση όσους δεν τηρούν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Αν και στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ο Τομ Κρούζ δέχεται αρκετά επικριτικά σχόλια, στο πλευρό του ηθοποιού στέκονται αρκετοί συνάδελφοί του όπως η Γούπι Γκόλντμαν.

Στο πλευρό του και ο Τζόρτζ Κλούνευ μιλώντας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη με τον Χάουαρντ Στερν.

Τα γυρίσματα της έβδομης ταινίας του Mission Impossible έχουν πάει αρκετά πίσω λόγω των καθυστερήσεων και των διακοπών που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Ο Τομ Κρουζ, ωστόσο φαίνεται να προσπαθεί σκληρά για την συνέχισή τους έχοντας ξοδέψει αρκετά χρήματα ώστε το συνεργείο να παραμείνει ασφαλές.

Πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα ήθελε τον δημοφιλή ηθοποιό να έχει νοικιάσει ένα παλιό κρουαζιερόπλοιο ως τόπο διαμονής των ηθοποιών και των μελών του συνεργείου, για να είναι όσο το δυνατόν πιο απομονωμένοι και ασφαλείς από μολύνσεις.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 17/12/2020