Κόσμος

Κορωνοϊός: Ποιοι διάσημοι θα εμβολιαστούν

17.12.2020 | 18:24 Eνσωμάτωση

Στη Βρετανία, όπου ο εμβολιασμός έχει αρχίσει εδώ και μία εβδομάδα, το σκεύασμα των Pfizer/Biontech έχει ήδη χορηγηθεί σε 137 χιλιάδες ανθρώπους.

Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται από χθες και ο διάσημος ηθοποιός Σερ Ίαν Μακέλεν, 81νός πλέον ετών. Το μήνυμά του; Κάντε το εμβόλιο.

Δίνοντας το παράδειγμα στους πολίτες, ο Αμερικανός εκλεγμένος πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν και ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα αναμένεται να κάνουν δημόσια το εμβόλιο την επόμενη εβδομάδα.

Αύριο έχει προγραμματιστεί ο εμβολιασμός του απερχόμενου αντιπροέδρου, Μάικ Πενς –του πλέον υψηλόβαθμου στελέχους της προεδρίας Τραμπ που υποβάλλεται στη διαδικασία.

Ποιοι διάσημοι θα εμβολιαστούν

Η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ θα εμβολιαστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα το κάνει δημόσια

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλυγουντ είχε πρωταγωνιστήσει στο «Contagion» του 2011, που αναφερόταν σε μια ταχέως εξελισσόμενη πανδημία με την ηθοποιό να πεθαίνει στα πρώτα κιόλας λεπτά. Θιασώτρια της υγιεινής ζωής έχει ήδη δηλώσει στο στενό της κύκλο ότι θα ήθελε να είναι από τους πρώτους που θα το δοκιμάσουν.

Άλλωστε το ίδιο θέλουν και οι θαυμαστές της.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 17/12/2020