Ελλάδα

Ραδιομαραθώνιος της Πειραϊκής Εκκλησίας κατά της φτώχειας

16.12.2020 | 20:45 Eνσωμάτωση

Τη μεγάλη προσπάθεια της Πειραϊκής Εκκλησίας να βοηθήσει αυτά τα δύσκολα Χριστούγεννα όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη, στηρίζει το MEGA. Την ερχόμενη Δευτέρα, οι ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού μας θα συνδεθούν με το ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας, που εκπέμπει από τους 91,2 στα FM, για να συμβάλουν στον μεγάλο ραδιομαραθώνιο που οργανώνεται κατά της φτώχειας...

Το MEGA  στηρίζει τον ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας που διοργανώνει η Πειραϊκή Εκκλησία στον ραδιοφωνικό σταθμό της στους 91,2 fm.

Την ερχόμενη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές του μεγκα θα συνδεθούν με το ραδιοθάλαμο του σταθμου της Πειραϊκής Εκκλησίας στην προσπάθεια αυτά τα δύσκολα Χριστούγεννα να μη λείψει τίποτε απο συνανθρώπους μας.

Ο ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας είναι η συνέχεια των φιλανθρωπικών δράσεων της πειραϊκής εκκλησιας όπως η ετήσια συναυλία κατά της φτώχειας που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν λόγω των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας.

Το παρών θα δώσουν γνωστοι καλλιτέχνες όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Κώστας Καραφώτης, ο Ηλίας Βρεττός, η Στέλλα Κονιτοπούλου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιάννης Βαρδής, η Σόνια Θεοδωρίδου και άλλοι.

Τα μηνύματα αγάπης στήριξης και προσφοράς σε αυτη τη συλλογική προσπάθεια θα ταξιδέψουν στις 21 Δεκεμβρίου σε όλη την Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 16/12/2020