Ελλάδα

Χριστούγεννα: Γιορτές μακριά από τους αγαπημένους τους, με το… τάμπλετ στο χέρι

15.12.2020 | 17:12

Με το τάμπλετ στο χέρι θα περάσει φέτος τις γιορτές η Σοφία και ο Ηλίας, καθώς ο κορωνοϊός θα κρατήσει μακριά τον γιο τους που ζει μόνιμα στη Γερμανία.

Στόλισαν το σπίτι τους, αλλά το φετινό ρεβεγιόν θα το περάσουν μόνοι χωρίς τα γλέντια που έστηναν με τιμώμενο τον Χρήστο, και τους υπόλοιπους συγγενείς και φίλους.

Ο νους και οι σκέψεις τους θα βρίσκονται στη Γερμανία εκεί όπου ζει τα τελευταία χρόνια ο θετός γιος τους, Χρήστος μαζί με τη σύντροφό του.

Αυτή η ρουτίνα του τηλεφώνου λείπει περισσότερο από κάθε άλλο στον Δημήτρη Μαχαίρα, ο οποίος έχασε πριν από λίγες μέρες τη μητέρα του από κορωνοϊό.

Η 27χρονη Μικαέλα ζει τα τελευταία 7 χρόνια στην Κρήτη είναι η πρώτη χρονιά φέτος που θα γιορτάσει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μόνη της μακριά από την Αθήνα και τους δικούς της.

Κάποιες καρέκλες στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα παραμείνουν άδειες, όπως της Καρίνας που σπουδάζει στην Αμερική.

Με τον κορωνοϊό να κρατά τους αγαπημένους μακριά, όλες οι οικογένειες εύχονται ο νέος χρόνος να επιτρέψει σύντομα τα ανταμώματα και τις αγκαλιές.

Τα πρώτα Χριστούγεννα μακριά από το θετό γιο τους

Στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησαν η κ. Σοφία και ο κ. Ηλίας Γαβριηλίδης, που φέτος θα κάνουν πρώτη φορά Χριστούγεννα μακριά από το θετό γιο τους που βρίσκεται στη Γερμανία.

«Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι λίγο μοναχικά, γιατί το κυριότερο άτομο από την οικογένειά μας λείπει. Λείπει το μονάκριβο παιδί μας, γιορτάζει κιόλας, και είναι δύσκολα για εμάς», είπε  κ. Σοφία.

«Έχουμε κανονίσει να έχουμε την ανιψιά μου στο τραπέζι του ρεβεγιόν, θα έχει τα δύο παιδάκια της, και θα είμαστε 8-9 άτομα», πρόσθεσε ο κ. Ηλίας.

 

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 15/12/2020

Ελλάδα