Κόσμος

«Οι εξωγήινοι υπάρχουν και επικοινωνούν με ΗΠΑ και Ισραήλ»

10.12.2020 | 17:56 Eνσωμάτωση

O πολυβραβευμένος τέως επικεφαλής Διαστημικής Ασφάλειας του Ισραήλ Χαϊμ Εσέντ υποστηρίζει πως υπάρχει «Διαγαλαξιακή Ομοσπονδία Διαστήματος» και οτι υπάρχει κοινή βάση με εξωγήινους και ανθρώπους στο διάστημα αλλά και οτι αντιπροσωπεία εξωγήινων έχει επισκεφθεί τη Γη.

Στην παρέμβαση των εξωγήινων οφείλουμε την αποφυγή ενός ολέθριου πυρηνικού πολέμου σύμφωνα με τον τέως επικεφαλής Διαστημικής Ασφαλείας του Ισραήλ Χαΐμ Εσέντ. Ο ίδιος μάλιστα ισχυρίζεται ότι εξωγήινοι βρίσκονταν σε τακτική επαφή με το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες επί πολλά χρόνια.

«Οι εξωγήινοι αποσόβησαν την οικουμενική καταστροφή, συγκρατώντας την τότε Σοβιετική Ένωση από το να αντεπιτεθεί με πυρηνικά όπλα στις ΗΠΑ, ύστερα από την εισβολή των Αμερικανών στον Κόλπο των Χοίρων της Κούβας, το 1961.», φαιρέται να δηλώνει σε συνέντευξή του σε Ισραηλινή εφημερίδα.

Συμφωνα με τον Χαίμ Εσέντ αντιπροσωπεία Εξωγήινων έχει επισκεφθεί τη Γη, ως απεσταλμένη μιας «Διαγαλαξιακής Ομοσπονδίας Διαστήματος». Αυτή η επίσκεψη, όμως, μένει κρυφή, διότι αυτή ήταν η εξ αρχής συμφωνία με τους Εξωγήινους.

«εάν μιλούσα πριν από πέντε χρόνια, θα με έκλειναν σε ψυχιατρείο. Σήμερα όμως, όλοι μιλούν διαφορετικά. Δεν έχω τίποτα να χάσω. Έχω λάβει τις διακρίσεις και τα βραβεία μου. Απολαύω σεβασμού σε πανεπιστήμια του εξωτερικού -όπου και εκεί τα δεδομένα αλλάζουν».

Ο πολυβραβευμένος Χαϊμ Εσέντ εμπλέκει μάλιστα και άλλες χώρες καθώς όπως υποστηρίζει Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ, Ισραήλ, Βρετανίας, Ρωσίας, Κίνας και Ιαπωνίας, είναι ενήμερες γι’ αυτές τις συναντήσεις Γήινων-Εξωγήινων, τηρούν όμως τον όρο μυστικότητας. Όπως ενημερώνει στην συνέντευξή του μάλιστα η γήινοι δεν είναι ακόμα έτοιμοι να δεχθούν την αλήθεια.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 10/12/2020