Ελλάδα

Κορωνοϊός: Ο «μικρός αστροναύτης» από τον Πύργο βγήκε νικητής

10.12.2020 | 18:28

Γιατροί και νοσηλευτές χειροκροτούν τον 8χρονο Γιάννη, το παιδί από τον Πύργο που έκανε όλη την Ελλάδα να δακρύσει με την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό.

Ο μικρός νίκησε την αρρώστια και το σπάνιο αναπνευστικό σύνδρομο «Καβασάκι». Σαν από θαύμα ο 8χρόνος όχι μόνο δεν διαωσληνόθηκε αλλά βρίσκεται πια σε κανονικό δωμάτιο και όχι σε ΜΕΘ.

Στο LIVE NEWS μίλησε η μητέρα του, που πια είναι δίπλα στον μικρό Γιάννη και περιμένει σύντομα την αποθεραπεία του για να πάνε σπίτι τους.

«Τουλάχιστον μία εβδομάδα θα είμαστε μέσα ακόμα ίσως και παραπάνω. Θα δούμε. Πάει καλύτερα το παιδί είμαστε εδώ στο δωμάτιο. Αγώνα και οι γιατροί και ο μικρούλης».

Στον έπαινο που πήρε o μικρός από τους γιατρούς διάβασε πως ο αστροναύτης προσγειώθηκε. Τον λένε αστροναύτη γιατί αυτό θέλει να κάνει στη ζωή του ο μικρός μαχητής.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές στο νοσοκομείο του Ρίο, εκτός από τον έπαινο, του έδωσαν ένα κράνος που φοράνε οι γιατροί στις μονάδες Covid-19 και θυμίζει κράνος αστροναύτη.

Οι μέρες μετράνε αντίστροφα και ο μικρός Γιάννης δίνει τη μάχη του να πάει πίσω στο σπίτι εκεί που ζήτησε να τον περιμένει το δώρο του από τον Άη Βασίλη και να μην το πειράξει κανείς.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 10/12/2020

Ελλάδα