Πολιτική

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για το σπίτι Τσίπρα στο Σούνιο

08.12.2020 | 13:25 Eνσωμάτωση

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση με αφορμή την αποκάλυψη των «Παραπολιτικών», ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, προχώρησε στη μίσθωση νέου σπιτιού στην περιοχή του Σουνίου. Η Νέα Δημοκρατία ζητά απαντήσεις από την Κουμουνδούρου για τις λεπτομέρειες του μισθώματος, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για λάσπη.

Σάλο, αναπάντητα ερωτήματα και σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση προκαλεί η αποκάλυψη για τη νέα πολυτελή οικία που μίσθωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε περιοχή «φιλέτο» στο Σούνιο.

Όπως αποκαλύπτει στα «Νέα» ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος το σπίτι για το οποίο γίνεται λόγος, είναι διαφορετικό από αυτό που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι νοικιάζει ο κ. Τσίπρας και μάλιστα ήταν προς πώληση με αντίτιμο που ξεπερνούσε το 1.000.000 ευρώ.

Η Νέα Δημοκρατία επανήλθε ζητώντας απαντήσεις από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – με την Κουμουνδούρου μέχρι στιγμής να μην έχει ξεκαθαρίσει εάν πρόκειται για νέο σπίτι ή για το παλαιότερο στο οποίο παραθέριζε τα προηγούμενα έτη.

Η κυβέρνηση θέτει ευθέως ζήτημα διαφάνειας και κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για πολιτική υποκρισία.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 08/12/2020