Ελλάδα

Φως και ελπίδα από τον δήμο Πειραιά – Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

07.12.2020 | 14:26 Eνσωμάτωση

Φωταγωγήθηκε χθες στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά το ύψους δεκαπέντε μέτρων χριστουγεννιάτικο δέντρο από τον Δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μώραλη.

Τα Χριστούγεννα έφτασαν επίσημα και στον δήμο του Πειραιά.

Ο Δήμαρχος του Πειραιά Γιάννης Μώραλης, φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, παρουσία ελάχιστων δίνοντας έτσι την ελπίδα και στέλνοντας ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας.

Το φετινό φυσικό Χριστουγεννιάτικο δένδρο είναι το «Δένδρο της Ελπίδας» και εκτός από τα χιλιάδες λαμπιόνια έχει στολιστεί από εκατοντάδες κορδέλες με τις ευχές των πολιτών.

Το δέντρο έχει ύψος 15 μέτρα και προέρχεται από τον Ταξιάρχη της Χαλκιδικής, το ορεινό χωριό της Βόρειας Ελλάδας που δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια και την πώληση ελάτων.

Οι στολισμοί όμως για τον Πειραιά δεν σταματούν εκεί και έτσι ταυτόχρονα με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου άναψαν τα φώτα του Δημαρχείου Πειραιά στην πλατεία Κοραή και ένα μεγάλο ιστιοφόρο στο Πασαλιμάνι….

Μπορεί η πανδημία να έχει επηρεάσει την ψυχολογία όλου του κόσμου όμως κινήσεις σαν και αυτές μας υπενθυμίζουν να έχουμε ελπίδα.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 07/12/2020