Ελλάδα

Σύλληψη Νότη Σφακιανάκη: Αντεπίθεση μέσω Instagram από το γνωστό τραγουδιστή

04.12.2020 | 17:40 Eνσωμάτωση

Τέσσερεις μέρες μετά από αυτές τις εικόνες στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων που προκάλεσαν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις, ο Νότης Σφακιανάκης λύνει τη σιωπή του και τοποθετείται για πρώτη φορά, με το δικό του τρόπο, για το σάλο που προκάλεσε η σύλληψή του, για παράνομη οπλοκατοχή και ποσότητα ναρκωτικών.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ξέσπασε με ανάρτησή του στο Instagram και έβαλε κατά πάντων με μια τοποθέτηση περισσότερο πολιτική.

«Η αγάπη σας χρόνια τώρα εκδηλωμένη! Η στήριξή σας έμπρακτη σε κάθε δύσκολη στιγμή! Το ηθικό δίδαγμα όμως της ιστορίας, πως το κράτος του κ… αλληλένδετα με πληρωμένους δημοσιογράφους και χρεωμένα κανάλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας λειτουργούν με γνώμονα το διαίρει και βασίλευε προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους παιδεραστές. Απεναντίας για όλους εμάς τους υπολοίπους μπορεί να συμπεριφέρεται και να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελος του σαθρού συστήματος, κερδίζοντας νούμερα “ευρά” γελοιοποιώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγο πριν διαγράψει το προφίλ του στο Instagram, ο Νότης Σφακιανάκης φρόντισε να δείξει την έντονη ενόχλησή του, τόσο για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, όσο και για τη μεταφορά στα δικαστήρια με χειροπέδες. Για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει δεν ανέφερε το παραμικρό.

«Μην μασάτε με τη μ… που μας πασάρουν. Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και ιστορίες σας που με φιμώνει το Instagram», έγραψε.

Πολιτικές διαστάσεις στη σύλληψη του πελάτη του, έδωσε και ο Αλέξης Κούγιας που τον εκπροσωπεί.

Η πλευρά του τραγουδιστή θεωρεί ότι πληρώνει τις αναφορές και τη δημόσια στήριξη στη Χρυσή Αυγή που τα προηγούμενα χρόνια προκάλεσαν αντιδράσεις και παρεξηγήσεις με συναδέλφους του.

Ο άλλοτε βασιλιάς της νυχτερινής Αθήνας, περιμένει να κλείσουν οι ανοιχτοί λογαριασμοί του με τη δικαιοσύνη και όπως λέει στο περιβάλλον του, να πάρει το αίμα του πίσω για τον τρόπο που προβλήθηκε η είδηση της σύλληψής του.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 04/12/2020