Κόσμος

Ρουμανία: Μπότες νούμερο 75 φορά ο Άγιος Βασίλης για να… κρατά αποστάσεις

04.12.2020 | 18:29 Eνσωμάτωση

Μπότες που κρατούν ... αποστάσεις έφτιαξε για τον Άγιο Βασίλη ένας τσαγκάρης από την Ρουμανία. Με την αντίστροφη μέτρηση του ... για λίγες ημέρες ακόμα Αμερικανού Προέδρου Ντόναλτ Τράμπ άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην αυλή του Λευκού Οίκου.

Με την αντίστροφη μέτρηση του … για λίγες ημέρες ακόμα Αμερικανού Προέδρου Ντόναλτ Τράμπ άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην αυλή του Λευκού Οίκου.

Η τελετή έγινε υπό τους ήχους μπάντας ενώ ο Ντόναλτ Τραμπ συνοδευόμενος από την Μελάνια ευχαρίστησε όλους όσους μάχονται στην πρώτη γραμμή τον κορωνοϊό και χαρακήρισε το εμβόλιο χριστουγεννιάτικο θαύμα.

«Μένουν μόνο μερικές ημέρες πριν την διανομή εκατοντάδων δόσεων εμβολίων που θα δώσουν τέλος σε αυτή την πανδημία. Είναι πραγματικά ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα».

Η 98η τελετή φωταγώγησης του δέντρου του Λευκοί Οίκου πραγματοποιήθηκε φέτος χωρίς κοινό.

Μπότες που κρατούν … αποστάσεις έφτιαξε για τον Άγιο Βασίλη ένας τσαγκάρης από την Ρουμανία.

Ο Γκριγκόρε Λουπ έφτιαξε για πρώτη φορά παπούτσια νούμερο 75 τον Μάιο, όταν παρατήρησε οτι ο κόσμος δεν κρατούσε τις κατάλληλες αποστάσεις. Αυτό τον βοήθησε να κρατήσει και την επιχείρησή του ζωντανή καθώς είχε παραγγελίες από όλο τον κόσμο.

Ο Άγιος Βασίλης τώρα μπορεί να δυσκολεύεται να περπατήσει όμως με ευκολία κρατά τις αποστάσεις του.

Όλη της την φαντασία εξάντλησε μια οικογένεια στην Βρετανία για να στολίσει το εξοχικό της.

Κατασκευές σε σχήμα μανιταριών, πελεκάνοι αλλά και ευφάνταστα φωτιζόμενα στολίδια που κρέμονται από τα δέντρα είναι μερικά από όσα έφτιαξαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού για να βάλουν τους ίδιους αλλά και τους περαστικούς στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Πάνω από 1000 λαμπάκια και φωτεινές κατασκευές χρησιμοποιήθηκαν για τον στολισμό του σπιτιού.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 04/12/2020