Κόσμος

Βρυξέλλες: Στρώματα στο πάτωμα και ιστοί αράχνης στο διαμέρισμα του σεξ πάρτι με τον Ευρωβουλευτή

02.12.2020 | 18:03 Eνσωμάτωση

Μαύροι ιστοί αράχνης, στρώματα στο πάτωμα, νεκροκεφαλές με φωσφορίζοντα μάτια και τρίαινες. Είναι το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στις Βρυξέλλες το οποίο φιλοξένησε το ξέφρενο πάρτι οργίων με τους 25 άνδρες, εν μέσω πανδημίας, που αποτέλεσε την ταφόπλακα για την πολιτική καριέρα του Ούγγρου Ευρωβουλευτή Γιόζεφ Ζάγιερ.

Σύμφωνα με τον διοργανωτή ο αρχικός προγραμματισμός συμπεριελάμβανε μόλις 10 άτομα, τα οποία ήδη θα νοσούσαν από κορωνοϊό, οπότε δεν θα υπήρχε περαιτέρω κίνδυνος.

O διοργανωτής δεν γνώριζε τον Ευρωβουλευτή.

Ο Ούγγρος Ευρωβουλευτής του κόμματος του συντηρητικού και αντιευρωπαϊστή Βίκτορ Ορμπάν παραιτήθηκε στην Κυριακή γνωρίζοντας τι θα ακολουθούσε της σύλληψής του.

Ιδρυτικό μέλος του ακροδεξιού κόμματος της χώρας, ο Ευρωβουλευτής έχει γίνει γνωστός για τις αντί-ΛΟΑΤΚΙ θέσεις του. Χαρακτηριστικός είναι ο ισχυρισμός του ότι η φράση του συντάγματος «Η Ουγγαρία θα προστατεύει τον θεσμό του γάμου ως ένωση ενός άντρα και μιας γυναίκας…» γράφτηκε σε δικό του iPad το 2011.

Είναι παντρεμένος με την ισχυρότερη δικαστή της χώρας, Τούντε Χάντο. Μέλος του συνταγματικού δικαστηρίου στην Ουγγαρία και πρώτη πρόεδρο του Εθνικού Δικαστικού Γραφείου του Βίκτορ Ορμπάν.

Ο Γιόζεφ Ζάγιερ είναι το τρίτο πρόσωπο του ακροδεξιού κόμματος που εμπλέκεται σε σεξουαλικό σκάνδαλο. Ο πρώην πρέσβης στο Περού και πρώην εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών, Γκάμπορ Καλέτα, συνελήφθη πρόσφατα για παιδική πορνογραφία και ο πρώην δήμαρχος, Ζολτ Μπορκάι, παραιτήθηκε όταν αποκαλύφθηκε η συμμετοχή του σε ομαδικό όργιο με ιερόδουλες σε κότερο.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 02/12/2020