Ελλάδα

Θλίψη για τον 50χρονο αστυνομικό που «έφυγε» από κορωνοϊό

02.12.2020 | 18:43 Eνσωμάτωση

Θρήνος στην κηδεία του αστυνομικού στην Ροδόπη που πέθανε από κορωνοϊό.

Παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας, συγγενείς και φίλοι, παρευρέθηκαν για να του πουν το τελευταίο αντίο και συντετριμμένοι μιλώντας στο live news ανέφεραν…

30 ημέρες ο 50χρονος αστυνομικός αγωνίζονταν να νικήσει τον κορωνοϊο και να επιστρέψει στην οικογένεια του, αλλά έφυγε νικημένος αφήνοντας ορφανά τα 2 του ανήλικα παιδιά.

Ο αστυνομικός σύμφωνα με τους οικείους τους, κόλλησε στο καθήκον και εκτός από τον ίδιο, διαγνώστηκε θετική και η γυναίκα του

Ο 50χρονος αστυνομικός υπηρετούσε το αστυνομικό σώμα πάνω από 20 χρόνια, ήταν αφοσιωμένος στη δουλειά του και ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους.

Οι συνάδελφοί του που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην κηδεία του εξέφρασαν τη θλίψη τους με μια ανάρτηση στο facebook.

Θερμά συλλυπητήρια στον συνάδελφο … Αυτά να τα βλέπουν οι ανεγκέφαλοι που ακόμα πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κορονοϊός

O 50χρονος αστυνομικός δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα, αλλά αυτός δεν εμπόδισε τον κορωνοϊό να τον χτυπήσει βαρία και να του στερήσει εντελεί τη ζωή.

Νεκρός και δεύτερος αστυνομικός

Την μάχη με τον κορωναϊό έχασε ένας ακόμα αστυνομικός από την Πέλλα. Πρόκειται για έναν 52χρονο ο οποίος υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ από τις 25 Νοεμβρίου.

Σήμερα στις 11:30 άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με τους συναδέλφους του και αυτός κόλλησε τον ιό στη διάρκεια της υπηρεσίας του.

Αυτή την στιγμή, 445 είναι τα ενεργά κρούσματα στην αστυνομία, 29 βρίσκονται στο νοσοκομείο και 3 σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 02/12/2020