Αθλητικά

Αποκλειστικό MEGA: Φίλοι του Μαραντόνα μιλούν για τον Θεό του ποδοσφαίρου

30.11.2020 | 08:22

Μερικοί από τους πιο στενούς φίλους του Ντίεγκο Μαραντόνα, μίλησαν στο MEGA για τον πιο ανθρώπινο θεό που πέρασε από τη γη...

Η είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών την περασμένη Τρίτ,  βύθισε στο πένθος τον κόσμο του ποδοσφαίρου και φυσικά την οικογένεια και τους φίλους του.

Ο «θεός» του ποδοσφαίρου κηδεύτηκε το βράδυ της Πέμπτης, σε κλίμα συγκίνησης ενώπιον 25 μελών της οικογένειάς του. Ο μεγάλος ποδοσφαιριστής οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία μέσα σε ένα φέρετρο σκεπασμένο με τη σημαία της χώρας του την οποία τίμησε όσο λίγοι.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έζησε μια ζωή, πραγματικό σενάριο. Ξεκίνησε από μία παραγκούπολη του Μπουένος Αϊρες, για να φτάσει στην ποδοσφαιρική κορυφή του κόσμου και στη συνέχεια να βυθιστεί στο σκοτεινό κόσμο των εξαρτήσεων. Αντισυμβατικός, προσωπικός φίλος του Κάστρο, του Τσάβες αλλά και πιστός καθολικός, στο πλευρό του Πάπα.

Μερικοί από τους πιο στενούς φίλους του Ντίεγκο Μαραντόνα, μίλησαν στην κάμερα του MEGA για τον πιο ανθρώπινο θεό που πέρασε από τη γη…

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 30/11/2020

Αθλητικά