Ελλάδα

Συναγερμός στην Αιτωλοακαρνανία για τα κρούσματα κορωνοϊού

29.11.2020 | 08:13

Ανησυχία επικρατεί στην Αιτωλοακαρνανία καθώς χθες ανακοινώθηκε διψήφιος αριθμός και συγκεκριμένα 30 κρούσματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Αχελλώος TV, Παντελή Κούτσικο που μίλησε στην εκπομπή «ΜΕGA Σαββατοκύριακο», τα πράγματα δεν εξελίσσονται πολύ καλά στην Αιτωλοακαρνανία αφού τον Νοέμβριο καταγράφηκαν 456 κρούσματα, εκ των οποίων τα 26ο στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο αυξημένος αριθμός αποδίδεται στον εφησυχασμό που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα και στο γεγονός ότι δυο με τρεις μέρες πριν το lockdown πολύς κόσμος κυκλοφορούσε στην αγορά και στην εστίαση. Σύμφωνα δε με εκτιμήσεις τοπικών παραγόντων η αύξηση μπορεί να σχετίζεται και με τους αλλοδαπούς εργάτες γης που είναι αρκετοί αυτο το διάστημα στην Αιτωλοακαρνανία.

Στο νοσοκομείο Αγρινίου νοσηλεύονται 20 ασθενείς με κορωνοϊό μεταξύ των οποίων  ένας άνδρας 30 ετών χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

Στο νοσοκομείο Μεσολογγίου νοσηλεύονται δύο ασθενείς με covid ενώ από χθες Σάββατο ξεκίνησε η λειτουργία της μονάδας εντατικής θεραπείας στο Αγρίνιο ως μονάδα εντατικής θεραπείας για ασθενείς με covid-19.

 

Videos & Απoσπάσματα από MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ - 29/11/2020

Ελλάδα