Ελλάδα

Εξιτήριο για τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο μετά από 12 ημέρες νοσηλείας – Σταθερή η κατάσταση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

23.11.2020 | 13:09 Eνσωμάτωση

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», έπειτα από δώδεκα ημέρες νοσηλείας, πήρε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος, ξεπερνώντας με επιτυχία την περιπέτεια της υγείας του απέναντι στον κορωνοϊό. Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος θα παραμείνει σε κατ’ οίκον νοσηλεία τις επόμενες ημέρες. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας  είχε μεταφερθεί στην Ελλάδα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας και την Πέμπτη 12/11 εισήχθη στην Εντατική.

Σε μήνυμά του, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το ιατρικό προσωπικό του «Ευαγγελισμού», ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δύο λέξεις από το ευαγγελικό ανάγνωσμα της περασμένης Κυριακής καθορίζουν την ενδεδειγμένη στάση: “Μη φοβού, μόνον πίστευε”. Σε όλη μας τη ζωή αναφερόμαστε στον Θεό των εκπλήξεων αλλά και στον Θεό των θαυμάτων. Η πορεία μας στην Αλβανία ξεκίνησε με την αναφώνηση “ο Θεός είναι μαζί μας” και την εν χορώ απάντηση “και εμείς μαζί του”, που μας στήριξαν τη βεβαιότητα ότι “δεν θα μας αφήσει ο Θεός”».

Την ίδια ώρα, σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, για 5η συνεχή ημέρα. Ο αρχιεπίσκοπος νοσηλεύεται με κορωνοϊό σε ΜΑΦ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 23/11/2020