Πολιτική

Τσίπρας για Πολυτεχνείο: Η μνήμη του Νοέμβρη είναι ζωντανή

17.11.2020 | 13:30 Eνσωμάτωση

Αντιπροσωπεία περίπου 30 ατόμων του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα κατέθεσαν στεφάνι στα πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ και νυν γραφεία του Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών στο πάρκο Ελευθερίας τιμώντας  την 47η επέτειο του Πολυτεχνείου, με το παρών να δίνει και ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

Κρατώντας στα χέρια τους από ένα κόκκινο γαρύφαλλο, η αντιπροσωπεία της Κουμουνδούρου αποτελούμενη από βουλευτές, μέλη της Νεολαίας και αντιστασιακούς, συγκεντρώθηκε στον προαύλιο χώρο του μουσείου τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα για τον κορωνοϊό, καθώς όλοι φορούσαν μάσκες κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Σε ανάρτησή του στο Facebook o κ. Τσίπρας έγραψε:

Η μνήμη του Νοέμβρη είναι ζωντανή και το μήνυμα του Πολυτεχνείου φέτος πιο επίκαιρο από ποτέ.Με ευθύνη για την τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας, τιμήσαμε και φέτος τους νεκρούς και τους αγώνες του λαού μας για δημοκρατία, ανεξαρτησία και δικαιοσύνη. Σπάσαμε την ανόητη απαγόρευση και επιστρέψαμε στους εμπνευστές τους τα προβοκατόρικα σχέδια.Η Δημοκρατία και η ιστορική μνήμη δεν μπαίνουν σε καραντίνα.

Πορεία Βαρουφάκη και βουλευτών του ΜέΡΑ25 στην αμερικανική πρεσβεία

Στα πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ βρέθηκε και ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης μαζί με μέλη του κόμματός του όπου προχώρησαν σε καθιστική διαμαρτυρία κρατώντας πλακάτ

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 17/11/2020