Ελλάδα

Πολυτεχνείο: «Εγκληματική» η κίνηση του ΚΚΕ λέει στο MEGA o Κωνσταντίνος Μπογδάνος

17.11.2020 | 23:44 Eνσωμάτωση

Υπό τις πρωτοφανείς συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού και της απαγόρευσης συναθροίσεων από την κυβέρνηση, η Ελληνική Αστυνομία επιδόθηκε σε ένα κρεσέντο καταστολής στο κέντρο της Αθήνας.

Μιλώντας στο MEGA, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βουλευτής ΝΔ, χαρακτήρισε «εγκληματική» την κίνηση του ΚΚΕ να κατέβει στον δρόμο, υπογραμμίζοντας ότι η κίνηση αυτή θα επιδεινώσει την εικόνα της πανδημίας στη χώρα.

«Στις χιλιάδες του κόσμου που κινητοποίησε σήμερα το ΚΚΕ σίγουρα υπάρχει ένα ιικό φορτίο το οποίο θα βρούμε απέναντί μας αύριο. Είναι μια θλιβερή μέρα».

Ο κ. Μπογδάνος σημείωσε ότι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν υπεύθυνη απέναντι στα μέτρα που ελήφθησαν αλλά και στην επέτειο του Πολυτεχνείου, σε αντίθεση με αυτήν του ΚΚΕ «που είπε σε όλους μη σέβεστε τα μέτρα και για άλλη μια φορά έβαλε την ιδεολογία πάνω από την Ελλάδα και τους Έλληνες».

Όσον αφορά την στάση της αστυνομίας απέναντι σε διαδηλωτές αλλά και την απόφαση της κυβέρνησης για τις συναθροίσεις, ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι «όταν μια κυβέρνηση παίρνει αποφάσεις που είναι νόμιμες και συνταγματικές όλοι οφείλουν να τηρούν τις συγκεκριμένες αποφάσεις και να συντάσσονται, ειδικά σε περιόδους πανδημίας που είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, και με το πνεύμα τους».

«Το ΚΚΕ έκανε κάτι το οποίο ήταν πρακτικά εγκληματικό, συμβολικά απαράδεκτο και πολιτειακά επικίνδυνο».

Videos & Απoσπάσματα από ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ - 17/11/2020