Ελλάδα

Το παράπονο της 10χρονης Ελισάβετ στον πρωθυπουργό για το lockdown

13.11.2020 | 07:30 Eνσωμάτωση

Τι απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην επιστολή-παράπονο που του έστειλε μία 10χρονη μαθήτρια από την Ηγουμενίτσα

Εντύπωση προκάλεσε σήμερα η είδηση για την επιστολή που έστειλε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, η 10χρονη Ελισάβετ από την Ηγουμενίτσα.

Η μικρή μαθήτρια, με επιστολή της στον πρωθυπουργό της χώρας, θέλησε να εξομολογηθεί την αγωνία της για τα επικείμενα γενέθλιά της.

Το γράμμα της μικρής Ελισάβετ

«Κύριε Πρωθυπουργέ,

Σας γράφω αυτό το γράμμα γιατί σε 26 μέρες έχω τα γενέθλιά μου και ανησυχώ ότι άμα μας βάλετε σε lockdown δεν θα μπορέσω να κάνω πάρτι γενεθλίων. Οι φίλοι μου δεν θα μπορούν να έρθουν και έτσι θα είμαι μόνη μου και τα γενέθλιά μου θα είναι χάλια. Οπότε, αν έχετε σκοπό να μας βάλετε σε καραντίνα πάλι να ξέρετε πως θα μου χρωστάτε τα γενέθλιά μου. Ήδη μου χρωστάτε Καρναβάλι, Πάσχα, 15Αύγουστο, Καθαρά Δευτέρα, Πρωτομαγιά και όλα τα πανηγύρια του καλοκαιριού

Περιμένω την απάντησή σας».

Αυτή η κίνηση άγγιξε τον πρωθυπουργό και μάλιστα της απάντησε με χειρόγραφη επιστολή!

Η 10χρονη Ελισάβετ μίλησε για το γράμμα της στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στην «Κοινωνία Ώρα MEGA»

«Του έγραψα ότι ήθελα να κάνω ένα πάρτι γενεθλίων γιατί κλείνω τα 10 κι όπως κάθε χρόνο να παίξω με τους φίλους μου. Εκείνος μου απάντησε ότι το lockdown είναι για το καλό όλων όσων αγαπάμε, μου ευχήθηκε χρόνια πολλά και ότι του χρόνου θα κάνω το καλύτερο πάρτι γενεθλίων» είπε η μικρή Ελισάβετ!

Η απάντηση του πρωθυπουργού

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε χειρόγραφα σε συστημένη επιστολή που εστάλη στο σπίτι της μικρής μαθήτριας στην Ηγουμενίτσα:

«Αγαπητή μου…

Λυπάμαι πάρα πολύ που το lockdown θα σου χαλάσει τα σχέδιά σου αλλά καταλαβαίνεις ότι γίνεται για να προστατέψουμε αυτούς που αγαπάμε περισσότερο.

Σου εύχομαι χρόνια πολλά και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα κάνεις το πιο ωραίο και μεγάλο πάρτι γενεθλίων».

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 13/11/2020