Αθλητικά

Super League: Στα πέντε κρούσματα αναβολή αγώνα

13.11.2020 | 20:52 Eνσωμάτωση

Το πρωτόκολλο στη Super League άλλαξε και πλέον θα απαιτούνται 5, από 3 που ήταν μέχρι τώρα, τα κρούσματα σε μία ομάδα για να αναβάλλεται παιχνίδι. Η εθνική μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τα δύο τελευταία ματς στο Nations League.

Η υγειονομική επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ενημέρωσε τις ομάδες της Super League ότι αλλάζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Έτσι για να αναβληθεί αγώνας, πρέπει πλέον να υπάρχουν πέντε κρούσματα σε μία ομάδα και όχι τρία μέχρι τώρα. Ήταν κάτι που είχαν ζητήσει και οι ομάδες, καθώς πιέζεται το καλεντάρι με τις διαρκείς αναβολές αγώνων, και η αλλαγή θα έχει άμεση εφαρμογή από την 9η αγωνιστική.

Στην ΑΕΚ Μπακάκης, Μάνταλος και Χνιντ ήταν αρνητικοί στο τεστ και με ένα ακόμη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Στον Παναθηναϊκό ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Σένκεφελντ.

Στην τελική ευθεία για τα ματς με Μολδαβία και Σλοβενία

Η εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τα δύο τελευταία παιχνίδια στον όμιλο του Nations League. Μασούρας και Σιώπης έκαναν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, αλλά θα είναι κανονικά στην αποστολή, που θα ταξιδέψει το πρωί του Σαββάτου για το Κισινάου και τη Μολδαβία. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δε θα έχει στη διάθεση του για το ματς με τη Μολδαβία τον τιμωρημένο Κουρμπέλη, που θα επιστρέψει για τον τελικό της Τετάρτης με τους Σλοβένους.

Η Μολδαβία έδωσε φιλικό την Πέμπτη κρατώντας στο 0-0 τη Ρωσία, με σφιχτή αμυντική τακτική, όπως σε όλα τα παιχνίδια της και χάρη στις εντυπωσιακές επεμβάσεις του γκολκίπερ Ναμάσκο. Στο 56 ο Μίραντσιουκ για τους φιλοξενούμενους είχε εκτέλεση φάουλ, που σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας των Μολδαβών.

Η ΟΥΕΦΑ έδωσε προσωρινή άδεια στη Ριζούπολη να φιλοξενήσει το ματς με τη Σλοβενία. Παρότι ήταν ακατάλληλο μέχρι πριν λίγες ώρες, κάποια βελτιωτικά έργα στον φωτισμό και τους χώρους, σε συνδυασμό με την πίεση χρόνου, έβγαλαν την ΕΠΟ από το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 13/11/2020