Ελλάδα

Ο πεθερός του Έλληνα CEO της Pfizer στο LIVE NEWS

11.11.2020 | 19:16

Στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο κ. Ισαάκ Αλχανάτης, πεθερός του Έλληνα CEO της Pfizer – της εταιρίας που δίνει ελπίδα για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, κ. Μπουρλά.

«Ο γαμπρός μου είναι μια εξέχουσα προσωπικότητα. Τον γνώρισα όταν αρραβωνιάστηκε με την κόρη μου πριν 25 χρόνια και από τότε τον λάτρεψα. Αν θυμάμαι καλά, μετά από 1 – 1,5 χρόνο που παντρεύτηκαν, έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, πήγε στην Αθήνα και στη συνέχεια πήγε Αμερική», είπε ο κ. Αλχανάτης.

Απαντώντας στο γιατί ο κ. Μπουρλάς εγκατέλειψε την Ελλάδα που τόσο αγαπούσε, ο ίδιος είπε ότι «Οι κυνηγοί κεφαλών συνήθως βρίσκουν τον τρόπο να τραβήξουν τα καλύτερα κεφάλια της Ελλάδας κοντά τους».

«Το σπίτι του σήμερα είναι στη Νέα Υόρκη, που μένει με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του. Εκείνος έρχεται λίγο το καλοκαίρι. Εγώ πηγαίνω μια φορά στα 1-2 χρόνια», συνέχισε ο κ. Αλχανάτης.

«Μίλησα μαζί του και του έδωσα συγχαρητήρια. Χαρήκαμε μαζί. Αμέσως θα κάνω το εμβόλιο αν μου δοθεί η ευκαιρία», κατέληξε ο κ. Αλχανάτης.

 

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 11/11/2020

Ελλάδα