Αθλητικά

Τρία νέα κρούσματα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

10.11.2020 | 13:53

Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού ανάμεσα στους παίκτες της και άλλα τρία μεταξύ των υπολοίπων μελών του ποδοσφαιρικού της τμήματος ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Θετικοί βρέθηκαν οι Τσιγκρίνσκι, Βασιλαντονώπουλος και Ινσούα, ανεβάζοντας τον αριθμό των ενεργών κρουσμάτων μεταξύ των ποδοσφαιριστών στα οκτώ και συνολικά στην ομάδα στα 16.

Κατόπιν τούτου η σημερινή προπόνηση ματαιώθηκε, προκειμένου η ομάδα να υποβληθεί την Τετάρτη σε νέο τεστ Covid και να επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Νέο κρούσμα ανακοίνωσε και η Λάρισα, η οποία μετά τους ελέγχους που διενεργεί από την Παρασκευή έχει επιβεβαιώσει πέντε μεταξύ των ποδοσφαιριστών της.

Μετά από όλα αυτά και με δεδομένο ότι μόνο το περασμένο Σαββατοκύριακο αναβλήθηκαν τρεις αγώνες για την 8η αγωνιστική λόγω κορωνοϊού, η Super League βρίσκεται σε επαφή με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερη ευελιξία το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Αυτή τη στιγμή με τρία ενεργά κρούσματα Covid σε μία ομάδα ο αγώνας της αναβάλλεται και η Λίγκα ζητά ο αριθμός αυτός να ανέβει στα πέντε ή έξι, ώστε να γίνουν πιο δύσκολες οι αναβολές και να ελαττωθεί η πίεση που ασκεί στο πρόγραμμα η ανάγκη για νέο ορισμό των εξ αναβολής παιχνιδιών. Εξελίξεις αναμένονται σύντομα, πιθανόν πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 21 του μήνα.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 10/11/2020

Αθλητικά