Κόσμος

Τραμπ: Μετά το Οβάλ Γραφείο «χάνει» και τη σύζυγό του

09.11.2020 | 17:48 Eνσωμάτωση

Από την πρώτη στιγμή της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ, το παγωμένο χαμόγελο που έσβησε ξαφνικά στο πρόσωπο της Μελάνια ήταν η σπίθα που άναψε για την περίεργη σχέση του προεδρικού ζεύγους. 

Η κάμερα έπιασε πολλές φορές αμήχανες στιγμές με το ζεύγος ακόμα και στο χορό της ορκωμοσίας. Η γλώσσα του σώματος έδειχνε απόσταση ενώ δεν υπήρχε οικειότητα.

Από εκείνη την ημέρα κανένας δεν είδε ποτέ ένα φιλί τρυφερό από το ζευγάρι.Μόνο φιλιά στον αέρα

Όταν το προεδρικό ζεύγος έφτασε στο Τελ Αβίβ με το Air Force One και περπατούσε στο κόκκινο χαλί, ο Τραμπ πήγε να πιάσει το χέρι της συζύγου του, αλλά εκείνη το απώθησε και συνέχισε να περπατά μόνη της.

Άλλη μία άβολη στιγμή ήταν όταν ο Τραμπ ψιθύρισε σχεδόν επιτακτικά στη Μελάνια να χαμογελάσει. Η Πρώτη Κυρία ανέκφραστη και ψυχρή παρέμεινε παγωμένη.

Φταίει όμως μόνο η ψυχρή Μελάνια; Ακόμα και οι λιγότερο παρατηρητικοί διαπιστώνουν πόσο άξεστος είναι ο Τραμπ απέναντι της, αφήνοντας την να βρέχεται έξω από την ομπρέλα

Η τρίτη σύζυγος του Τραμπ που έγινε Πρώτη Κυρία

Το 1989, ήταν η χρονιά που άλλαξε η ζωή της.

Γνώρισε τον Τραμπ σε ένα πάρτυ στην Νέα Υόρκη.Η ίδια αρνήθηκε να του δώσει τον αριθμό της, ωστόσο λίγο αργότερα ζήτησε η ίδια το δικό του και λίγες ημέρες αργότερα επικοινώνησε μαζί του. Λίγα χρόνια αργότερα, το 2005, το ζεύγος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.

Η πλούσια ζωή και τα γλάμουρ πάρτι την μάγευαν και είχε αποφασίσει να κάνει τα στραβά μάτια στις γνωστές ατασθαλίες τυ άτακτου Τραμπ για να απολαμβάνει τη ζωή της.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 09/11/2020